Τα εγγόνια της Άννας Βίσση για πρώτη φορά στην Κύπρο και σε συναυλία της

11.07.2024
Τα εγγόνια της Άννας Βίσση για πρώτη φορά στην Κύπρο και σε συναυλία της
INSTAGRAM
Με ένα τεράστιο χαμόγελο η Άννα Βίσση υποδέχτηκε στην Κύπρο για πρώτη φορά τους εγγονούς της

Ο Νίκος και ο Νέστορας επισκέπτονται συχνά την Ελλάδα με τη μαμά τους Σοφία Καρβέλα αλλά μέχρι τώρα δεν είχαν πάει ποτέ στην Κύπρο που είναι ο τόπος καταγωγής της υπερδιάσημης γιαγιάς του Άννας Βίσση.

Και χθες που η Άννα είχε συναυλία στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας ήταν μια ιδανική ευκαιρία για να βρεθούν τα δύο αγόρια για πρώτη φορά στον τόπο που κατά ένα μέρος είναι και δικός τους τόπος καταγωγής. Στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκε η ίδια η γιαγιά τους ενθουσιασμένη που βρίσκονταν εκεί και όλοι μαζί αφού τακτοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο τους, το υπέροχο Amara πάνω στη παραλία της Λεμεσσού και βγήκαν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ακολούθησε reunion της Σοφίας με φίλες από τα εφηβικά της χρόνια με σούπερ συνάντηση με την άλλοτε κολλητή της και πρώην στιλίστρια της μητέρας της Λεβίνια Κονιαλιάν που πλέον είναι γνωστή σχεδιάστρια ρούχων στην Κύπρο κι ένα απρόοπτο που οδήγησε τη Σοφία εσπευσμένα στον οδοντίατρο για τις "πρώτες βοήθειες". Κι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά η γιαγιά Άννα πήρε τους μικρούς για ψώνια. Και ξέρετε τι στιλ έχει η Άννα νομίζουμε.

Αργά το βράδυ συναντήθηκαν και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, την ξαδέρφη της Σοφίας Καρβέλα, Βέρα Μπούφη κόρη της αδερφής της Άννας, Νίκης και όλοι μαζί βρέθηκαν να παρακολουθούν την Άννα Βίσση να ξεσηκώνει όλο το αμφιθέατρο με την ενέργειά της και τα αγαπημένα τραγούδια της. Τα δύο αγόρια μάλιστα φαίνονται σε βίντεο που ανέβασε η "θεία" Βέρα να απολαμβάνουν την απίστευτη γιαγιά τους γνωρίζοντας τον ρυθμό από τις επιτυχίες της με τη μητέρα τους Σοφία να τραγουδάει όλα τα τραγούδια από πίσω τους.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Άννα σήκωσε και τους δύο εγγονούς της δίπλα της ενώ όταν τραγούδησε το Ξέρεις ποια είμαι εγώ, πλησίασε τον Νέστορα και του είπε: Ξέρεις ποια είμαι εγώ, είμαι η γιαγιά σου!

Ενώ λίγη ώρα αργότερα η Άννα Βίσση έδωσε μικρόφωνο στη Σοφία Καρβέλα (σε περίπτωση που δεν το θυμάστε είχε τραγουδήσει ως παιδί με τη μαμά της το Είμαστε δυο φιλαράκια) για να πει κάτι λίγο από το Χωρίς το μωρό μου.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.07.2024 - 03:33