Σταύρος Νιάρχος και Dasha Zukhova: Απέκτησαν και δεύτερο παιδί;

Σταύρος Νιάρχος και Dasha Zukhova: Απέκτησαν και δεύτερο παιδί;
Instagram Dasha Zukhova
Μια σειρά φωτογραφιών άναψε φωτιές

Μέχρι τώρα όλοι γνωρίζαμε πως ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zukhova που παντρεύτηκαν το 2019 με πολιτικό γάμο στο Παρίσι και το 2020 με μια υπέρλαμπρη τελετή στο Gstaad έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον 3 χρονών Φίλιππο-Σταύρο.

Μια εγκυμοσύνη που κρατήθηκε μυστική σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκειά της καθώς το ζευγάρι μπορεί να είναι high profile και να ζει μια μυθική ζωή ανήκοντας στους διεθνείς Jet Setters αλλά σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή φροντίζει να δημοσιεύει ελάχιστα πράγματα και μόνο όταν το επιθυμούν οι ίδιοι.

STAVROS_NIARCHOS_KAI_DASHA_ZUKHOVA_DEFTERO_PAIDI_2_050b8.jpg

Έτσι στα χρόνια που είναι μαζί οι διαρροές που τους αφορούν είναι ελάχιστες και όχι μόνο στην Ελλάδα που είναι και λογικό αφού παρά την ελληνική καταγωγή του Σταύρου και τη σύνδεσή του με μια από τις πλουσιότερες οικογένειες όχι μόνο της χώρας αλλά ολόκληρου του κόσμου, η επαφή του με τον τόπο της καταγωγής του είναι απειροελάχιστη και αφορά κυρίως μέρος των διακοπών του κι αυτό σπάνια.

Οι δε προσωπικές φωτογραφίες του ζευγαριού με ή χωρίς τον γιο τους που ποστάρονται στα Social Media τους από λίγες ως ελάχιστες. Οι πιο πρόσφατες μάλιστα ήταν πριν από 2 και κάτι μήνες όταν η Dasha ετοιμαζόταν για το MET GALA και ο μικρός Φίλιππος έπαιζε ξυπόλητος με το φόρεμά της.

STAVROS_NIARCHOS_KAI_DASHA_ZUKHOVA_DEFTERO_PAIDI_6_ac4b7.jpg

Και να που μόλις χθες η Dasha Zukhova άναψε φωτιές με μια νέα σειρά φωτογραφιών από κατά πάσα πιθανότητα το εκπληκτικό περιβάλλον του Chateau La Coste στη νότια Γαλλία που φημίζεται για τους αμπελώνες και τις εκθέσεις τέχνης που φιλοξενεί και που όλοι γνωρίζουμε πως είναι το αντικείμενο της Dasha.

Και ναι μεν στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζει ένα λιβάδι με λεβάντες αλλά στη δεύτερη και την τρίτη δείχνει δύο παιδιά! Ένα μωρό κοριτσάκι που φαίνεται να το κρατάει στην αγκαλιά ένα γυναικείο χέρι και τον αναγνωρίσιμο γιο τους Φίλιππο πάνω σε ένα τρακτέρ. What?

Έκαναν και δεύτερο παιδί και δεν μαθεύτηκε πουθενά ως τώρα; Πολύ πιθανόν με βάση όσα γνωρίζουμε για εκείνους. Φυσικά οι ερωτήσεις για το μωρό έπεσαν βροχή αλλά υπήρχε κι ένα σχόλιο που έδειχνε να αναγνωρίζει το μωρό καθώς έγραφε Victoria!

Η ίδια δεν έδωσε καμία απάντηση αλλά όλα δείχνουν πως η οικογένεια μεγάλωσε.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.07.2024 - 00:04