Σταύρος Νιάρχος- Dasha Zukhova: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο τρίτο τους παιδί!

Σταύρος Νιάρχος- Dasha Zukhova: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο τρίτο τους παιδί!
Ακούστηκε το καλοκαίρι και πλέον επιβεβαιώθηκε

Και μπορεί να κρατούν συνήθως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το τι συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή και την οικογένειά τους αλλά κάποια πράγματα δεν κρύβονται.

Σας είχαμε γράψει στις αρχές Ιουνίου πως σε ένα ποστ της διάσημης socialite που δραστηριοποιείται στον χώρο της τέχνης φαινόταν πως πια δεν έχει ένα παιδί, το αγοράκι τους τον Φίλιππο αλλά έχει αποκτήσει κι ένα κοριτσάκι που όπως φάνηκε στα σχόλια όσων τους ξέρουν προσωπικά έχουν ονομάσει Victoria.

Λίγες μέρες αργότερα κυκλοφόρησε η φήμη ακόμα μιας εγκυμοσύνης, μια φήμη που ξεκίνησε από όσους συνάντησαν το ζευγάρι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα και τις λίγες δημόσιες εμφανίσεις που έκαναν. Βέβαια άλλοι γράφαν τρίτο παιδί, άλλοι γράφαν δεύτερο. Η πραγματικότητα είναι τρίτο.

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μέχρι στιγμής ένα αγοράκι to 2021 κι ένα κοριτσάκι to 2023. Τα οποία και ξαναφωτογράφισε και πόσταρε μαζί αυτή τη φορά η μαμά τους πριν λίγες μέρες σε έκθεση τέχνης .

PAIDIA_NIARCHOU_KAI_DASHA_72618.jpg

Και μόλις χθες από την Πενσυλβάνια όπου βρίσκεται για ένα event η Dasha δημοσίευσε φωτογραφίες όπου φαίνεται η ίδια σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη να συνομιλεί με τον καλλιτέχνη Ken Lum με τον κόσμο να της δίνει συγχαρητήρια για το μωρό που έρχεται. Να θυμήσουμε πως η Dasha Zukhova έχει ακόμα δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Roman Abramovich

Τελευταία τροποποίηση στις 31.08.2024 - 00:10