Σίσσυ Χρηστίδου: Με φούτερ και μπουφάν στη Μπρυζ

11.07.2024
Σίσσυ Χρηστίδου: Με φούτερ και μπουφάν στη Μπρυζ
Διαφορετικά ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές της διακοπές

Η τηλεοπτική χρονιά τελείωσε και για τη Σίσσυ Χρηστίδου ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο. Και τώρα ξεκούραση και χαλάρωση μέχρι τη στιγμή της επιστροφής για την προετοιμασία της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.
Και θα περίμενε κανείς η Σίσσυ ήδη να έχει φύγει για κάποια παραλία αλλά θα έπεφτε έξω. Αντί να μαζέψει ήλιο και μαύρισμα η παρουσιάστρια επέλεξε να ξεκινήσει τις διακοπές της από έναν όχι και τόσο διαδεδομένο καλοκαιρινό προορισμό. Εξαιρετικά δημοφιλή όμως τους χειμερινούς μήνες.

SISSY_XRISTIDOU_VELGIO_d2f2b.jpg

Την απίστευτα όμορφη και ιδιαίτερα γραφική πόλη του Βελγίου, τη Μπρυζ. Ένα απίστευτο μέρος – ίσως και το ωραιότερο της χώρας- μόλις μία ώρα από τις Βρυξέλλες, με κανάλια που διασχίζουν την πόλη απ’ άκρη σ’ άκρη, επιβλητικά κτίσματα και κύκνους που κολυμπάνε ή στέκονται αμέριμνοι δίπλα από τα τουριστικά πλοιάρια που διασχίζουν ασταμάτητα τα κανάλια προσφέροντας στους τουρίστες μια διαφορετική οπτική της ομορφιάς της.

Σε ένα από αυτά τα πλοιάρια βρέθηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου και διάλεξε να κάτσει πίσω πίσω στο κατάμεστο βαρκάκι τραβώντας ένα βίντεο στο μεγαλύτερο μέρος της βόλτας της στην πόλη.


Απ’ ότι καταλάβαμε από το ντύσιμό της με φούτερ φορεμένο με την κουκούλα σηκωμένη και τζιν μπουφάν από πάνω έκανε κρύο. Εκ πείρας της λέμε ότι ήταν τυχερή που δεν έβρεχε κιόλας. Και είμαστε σίγουρες πως απόλαυσε τη βάφλα που έφαγε μετά στη χώρα που οι βάφλες, όπως και οι σοκολάτες είναι… επιστήμη.

VAFLA_STO_VELGIO_11b57.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 11.07.2024 - 13:36