Η Άντζελα σε απίστευτες πόζες "ρίχνει" το Instagram! (φωτό)

11.08.2015
Τη μαγεία των social media και δη του Instagram ανακάλυψε και η Άντζελα Δημητρίου, η οποία δε σταματά να ανεβάζει προσωπικές φωτογραφίες στο λαγιαριασμό της.

Κι έχει έρθει ο λογαριασμός της Λαίδης κι έχει γίνει πιο... καυτός και σέξι και από εκείνους της Μαρίας Κορινθίου και της Ελένης της Φουρέιρα. Και τύφλα δηλαδή να έχουν εμπρός στις σέξι πόζες της Άνζελας..

Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει, είναι από φωτογραφήσεις περιοδικών και μεταξύ μας, έχει γίνει ολίγον του... ρετούς το πανηγύρι. Αλλά το προσπερνάμε.

Υπάρχουν και φωτογραφίες από την καθημερινότητα της και αυτές είναι που τα "σπάνε". Όπως οι τελευταίες που ανέβασε από τη Σπάρτη, όπου βρέθηκε για συναυλία. Και μπορεί όξω να σκάει ο τζίτζηκας, όμως, μέσα στο καμαρίνι, η Άντζελα τίμησε το διχτυωτό καλσόν!

Γενικά, ο λογαριασμός της αοιδού τα έχει όλα: διχτυωτά καλσόν, selfie στα πληθωρικό μπούστο, σέξι μπικίνι, σέξι πόζες στην πισίνα, selfie με φίλους, πολλή θάλασσα, μπόλικο ρετούς (σε κάποιες), αλλά και αυθεντικές φωτογραφίες με την Άντζελα χωρίς ρετούς και φίλτρα.

Κι εννοείται ότι τα Likes και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων "πέφτουν" βροχή. Ειδικά, σε αυτές που ποζάρει με μαγιό. Μάλιστα, το λογαριασμό τον χειρίζεται αποκλειστικά η ίδια! Αμ πως.