Τάκης Ζαχαράτος: Η Μαρινέλλα, το νέο πρόσωπο που θέλει να μιμηθεί και το αίτημα του Μάνεση

13.10.2024
Τάκης Ζαχαράτος: Η Μαρινέλλα, το νέο πρόσωπο που θέλει να μιμηθεί και το αίτημα του Μάνεση
Ποιο πρόσωπο ετοιμάζεται να προσθέσει στο roster των μιμήσεών του;

Στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση βγήκε σήμερα σε ζωντανή σύνδεση ο Τάκης Ζαχαράτος λίγες μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα του με τη νέα του παράσταση «Sweet Dreams» στο θέατρο Embassy καθώς όπως αποκάλυψαν και οι δύο, ο δημοσιογράφος είναι το γούρι του και κάθε φορά που έχει πρεμιέρα βγαίνει εκεί για να του πάει καλά.

«Πριν μιλήσουμε για να την παράστασή σου, θέλω να μου πεις αν έχεις επαφή πώς είναι τα πράγματα με τη μεγάλη Κυρία τη Μαρινέλλα, πώς πηγαίνει, που ευχόμαστε να την ξανακούσουμε και όχι μόνο από cd» του είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Είναι οι ώρες που χρειάζεται σιωπή, προσευχή και πολλή αγάπη. Νομίζω ότι πάμε καλά. Αυτό θα πω, πάμε καλά Δόξα το Θεό» απάντησε ο Τάκης Ζαχαράτος.

-Πάμε στα δικά σου. Σε πόσους ρόλους σε βλέπουμε φέτος;

«Έχω λυσσάξει φέτος. Μαρία Σολωμού, Κατερίνα Λιόλιου, Taylor Swift, Κορίνα από τα «Εγκλήματα», Νικολούλη, Ερντογάν. Έχουμε το νέο reality «The Kasselakians» όπου βλέπουμε τι γίνεται στο σπίτι»

-Υπάρχει φορά μου μπερδεύτηκες και βγήκες ως ένα πρόσωπο και μίλησες ως άλλο;

«Θα ήταν τέλειο να βγω ως Ιωάννα Τούνη και να μιλάω ως Ερντογάν…»

-Είχα μια κουβέντα πρόσφατα για την Ρένα Χρονοπούλου, ε, συγγνώμη για τη Ρένα Βλαχοπούλου που έβγαιναν και αυτοσχεδίαζαν και γύριζαν ταινία με μια κάμερα. Πώς μπορείς και θυμάσαι τόσους ρόλους;

«Εγώ δεν μπορώ αυτά που έγραψα να τα επαναλαμβάνω, οπότε σε κάθε παράσταση και αυτοσχεδιάζω. Και ξέρεις ποια είναι η επόμενη που θέλω να κάνω; Και πες μου αν συμφωνείς. Θέλω να κάνω την κυρία Τζάκρη. Δεν το θέλει κι αυτή πιστεύεις;»

«Θα το θέλει, θα είναι στην πρώτη σειρά αλλά θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά δύσκολος ο ρόλος» του απάντησε ο Νίκος Μάνεσης γελώντας.

«Ναι, αλλά εδώ κάναμε τον Ερντογάν. Θα το παλέψω πάντως με όλες μου τις δυνάμεις» απάντησε ο Τάκης Ζαχαράτος

«Όταν θα κάνεις την Τζάκρη θέλω incognito, χωρίς κάμερες, τίποτα, να με καλέσεις στις πρώτες πρόβες» του ζήτησε ο Νίκος Μάνεσης

«Ότι θέλεις…» απάντησε ο Τάκης

«Δεσμεύτηκες. Και ποινικά» του τόνισε με νόημα ο Νίκος Μάνεσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.10.2024 - 14:58