Απόστολος Ρουβάς: Ξεσάλωσε ο γαμπρός στη δεξίωση με το "Άντεξα"¨του αδερφού του, Σάκη

13.10.2024
Απόστολος Ρουβάς: Ξεσάλωσε ο γαμπρός στη δεξίωση με το "Άντεξα"¨του αδερφού του, Σάκη
Ευτυχία που δεν κρύβεται

Αυτό έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν χθες στον γάμο του Απόστολου Ρουβά και της Φανής Γιαβρίδου και τη βάπτιση του γιου τους που ακολούθησε μετά τον γάμο τους. Στο προαύλιο της μικρής εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής και του Αγίου νεκταρίου στο Μαραθώνα είχαν στηθεί τα πάντα για τον γάμο του ζευγαριού μετά από τρία χρόνια σχέσης κι ένα παιδί.

Ανάμεσα στους καλεσμένους πολλοί συμπαίκτες του από το Survivor που έχουν μείνει στενοί του φίλοι όπως ο Λάμπρος Κωσταντάρας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Νίκος Γιάννης, ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Κατσαούνης. Φυσικά εκεί και ο διάσημος αδερφός του γαμπρού, Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη αλλά και πολλοί στενοί συγγενείς και φίλοι.

GAMOS_ROUVA_1_55368.jpeg

Ο Απόστολος Ρουβάς έφτασε στην εκκλησία έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο του κι ένα μπουκέτο λουλούδια στα χέρια. Και όσο πραγματοποιούνταν ο γάμος τους ο πιτσιρίκος που είναι πια 13μηνών παρακολουθούσε από το καρότσι του την τελετή της ένωσης των γονιών του.

Μετά τον γάμο και τη βάπτιση φυσικά ακολούθησε γλέντι σε χώρο δεξιώσεων της περιοχής και εκεί τόσο ο γαμπρός, όσο και ο αδεφός του τα έδωσαν όλα στην πίστα. Ο Σάκης Ρουβάς κονταροχτυπήθηκε με τον Νίκο Γιάννη στις χορευτικές φιγούρες, ενώ ο Απόστολος Ρουβάς έδωσε κανονική παράσταση με το "Άντεξα" του αδερφού του.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.10.2024 - 05:49