Έξαλλοι οι ομογενείς στη Γερμανία με τη Βανδή!

05.05.2015
Ο κακός χαμός έχει γίνει με τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή στη Γερμανία, με τους ομογενείς να φέρονται έξαλλοι με την τραγουδίστρια.

Η Βανδή μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο έδωσαν πριν λίγες μέρες συναυλία στην πόλη Lüdenscheid, αλλά οι ομογενείς μας που έσπευσαν να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες έφυγαν τα μάλα απογοητευμένοι και έξαλλοι οι περισσότεροι.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αρκετοί περίμεναν για πολλές ώρες στην ουρά ώστε να μπουν στην αίθουσα. Πλήρωσαν εισιτήριο 35 ευρώ μόνο για την είσοδο χωρίς ποτό, ενώ και τους ζητήθηκε να πληρώσουν για ένα ανθρακούχο νερό 10 ευρώ! Και άντε σε αυτό δε λες ότι ευθύνονται οι καλλιτέχνες, αφού είναι λάθος χειρισμός του επιχειρηματία και των υπευθύνων της συναυλίας.

Έλα, όμως, που ο κόσμος είναι έξαλλος κυρίως με τη Βανδή. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι θαυμαστές τα πήραν με την τραγουδίστρια, επειδή εκείνη μετά το τέλος της συναυλίας δεν παρέμεινε στο καμαρίνι της για να τη συναντήσουν, αλλά έφυγε αμέσως. Μετά τις 5 τα ξημερώματα όπου τελείωσε η εμφάνιση και όλοι γνώριζαν ότι θα τους δώσει αυτόγραφα και θα τους συναντήσει, βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού βρήκαν άδεια τα καμαρίνια.

Η Βανδή, όπως λένε, εξαφανίστηκε από την πίσω πόρτα, ενώ ο μάνατζερ της τους είπε ότι είναι πολύ κουρασμένη, προκαλώντας τους οργή.

Πηγή: Radiogr.de