Rihanna: Έπιασε τον 2χρονο γιο της RZA να "δραπετεύει" από το παρκοκρέβατο

28.09.2024
Rihanna: Έπιασε τον 2χρονο γιο της RZA να "δραπετεύει" από το παρκοκρέβατο
Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις αγόρια

Αυτό έχει συνειδητοποιήσει πια η Rihanna μετά από δύο γιους back to back. Τον πρωτότοκό της, RZA που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022 και τον μικρότερο RIOT που είναι μόλις ενός. Η ζωή με δύο πιτρισίκια κάτω των τριών, όση βοήθεια κι αν έχεις, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Και η διάσημη pop star είναι απόλυτα αφοσιωμένη και ενεργή μαμά στα παιδιά της. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να ισορροπήσει τέλεια τους ρόλους της μαμάς και της τραγουδίστριας super star αλλά αυτό σίγουρα είναι αρκετά κουραστικό. και θα γίνει και χειρότερο -sorry Rihanna που το μαθαίνεις από εμάς- όταν ξεπεταχτεί λίγο και το μικρότερο μέλος της οικογένειας.

rihanna_kai_gios_2_72be2.jpg

Προς το παρόν, ο μεγαλύτερος RZA ξεκίνησε τις.... επικίνδυνες αποστολές. Άρχισε να ψάχνει τρόπους να δραπετεύσει από το παρκοκρέβατο. Αυτό το θαυματουργό αντικείμενο που προσφέει σε όλες τις μαμάδες τη δυνατότητα να κάνουν και καμιά δουλειά χωρίς να ανησυχούν για το νήπιο.

Όλα τα παιδιά αργά ή γρήγορα βρίσκουν τον τρόπο να ξεφύγουν αλλά ο RZA το έκανε σε αρκετά μικρή ηλικία και η μαμά του τον πέτυχε να το καταφέρνει και τον βιντεοσκόπησε. Ο πιτσιρίκος πεισπατάρης δεν το έβαλε κάτω. προσπάθησε αρκετε΄ς φορές και τελικά μέσω του καναπέ δραπέτευσε και πήρε το παγούρι του χαρούμενος. Όσο για τη μαμά Rihanna δημοσίευσε το βίντεο γράφοντας: Το να είσαι μαμά αγοριού είναι Ολυμπιακό άθλημα...

Τελευταία τροποποίηση στις 28.09.2024 - 05:18