Josephine: Είπε αντίο στα ροζ μαλλιά για την πιο hot τάση της σεζόν

Josephine: Είπε αντίο στα ροζ μαλλιά για την πιο hot τάση της σεζόν
ΠΗΓΗ:@josephinewendel
In her teddy blonde era.

Η Josephine είπε «αντίο» στα ροζ μαλλιά επιστρέφωντας στο ξανθό που τόσο αγαπάει δίνοντας μας το απόλυτο inspo για το φθινοπωρινό μας makeover! Η αγαπημένη μας pop star υιοθέτησε την πιο hot απόχρωση ξανθού που βλέπουμε παντού φέτος: το Teddy Blonde. Αυτή η τάση, στο χρώμα μαλλιών, συνδυάζει ζεστούς, μελί τόνους δίνοντας μια πιο φυσική, cozy αίσθηση που ταιριάζει τέλεια με τη φθινοπωρινή διάθεση.

Η ίδια μοιράστηκε την αλλαγή των μαλλιών της μέσω Instagram και TikTok, γράφοντας στη λεζάντα «Back to my natural hair», κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι επέστρεψε σε μια πιο φυσική απόχρωση που την εκφράζει απόλυτα.

Το νέο της hair look επιμελήθηκε ο αγαπημένος hair artist των celebrities, Κωσταντίνος Παπαδόπουλος, που γνωρίζει ακριβώς πώς να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της Josephine με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είπε «ναι» στην πιο hot τάση της σεζόν

Η Josephine είπε το απόλυτο «ναι» στη μεγαλύτερη τάση της σεζόν προτιμώντας αυτή την πλούσια, ζεστή απόχρωση που χαρίζει βάθος και κίνηση στα μαλλιά. Το Teddy Blonde δεν είναι μόνο το χρώμα που κολακεύει κάθε επιδερμίδα, αλλά και αυτό που φαίνεται να κυριαρχεί στα runways και τα social media.

Αν ψάχνεις, λοιπόν, το επόμενο hair trend που θα δοκιμάσεις, το Teddy Blonde είναι σίγουρα η ιδανική επιλογή για να λάμψεις όπως η Josephine!

Before

{https://www.instagram.com/p/C_8tiByI6yC/?img_index=1}

And after

{https://www.tiktok.com/@josephinewendel/video/7419049851343621409?q=JOSEPHINE&t=1727444110139}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.09.2024 - 16:59