Hair Rollers: Η τάση που επαναφέρει τις μπούκλες της δεκαετίας του '90!

Hair Rollers: Η τάση που επαναφέρει τις μπούκλες της δεκαετίας του '90!
ΠΗΓΗ:@negin_mirsalehi
Η αγαπημένη τάση των social media.

Αν υπάρχει ένα trend που φαίνεται να επανέρχεται με δύναμη, αυτό είναι σίγουρα τα hair rollers! Μια γρήγορη βόλτα σε Instagram και TikTok είναι αρκετή για να παρατηρήσεις όλο και περισσότερες κοπέλες να χρησιμοποιούν αυτόν τον τρόπο styling που θυμίζουν τα μαλλιά των μαμάδων μας τη δεκαετία του '90. Αυτή η επιστροφή στο παρελθόν δείχνει πως η παλιά σχολή μπορεί να είναι το νέο must! Από τις συνταγές ομορφιάς που έχουμε ακούσει από τις γιαγιάδες μας, μέχρι gadgets μαλλιών που ήταν δημοφιλή σε παλιότερες εποχές, η vintage αισθητική είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Τα μαλλιά με τις τέλειες μπούκλες όπως της Negin Mirsalehi είναι η κορυφαία τάση που κυριαρχεί στα it girls της εποχής μας. Οι λεγόμενες «blow out hair» εμφανίσεις δίνουν την αίσθηση ότι υπάρχει πάντα ένας ανεμιστήρας να τα φυσάει.

Πώς να δημιουργήσεις τις ιδανικές μπούκλες με Rollers

Αντίο στα επίπεδα μαλλιά! Χρησιμοποίησε rollers για να δώσεις όγκο και κίνηση, τυλίγοντας τα μαλλιά σου σε όλο το κεφάλι με φορά προς τα έξω, ανάλογα με το στυλ που θέλεις να πετύχεις. Με λιγότερο από μισή ώρα, θα έχεις τις αέρινες, bouncy μπούκλες που θυμίζουν τις καλύτερες στιγμές της δεκαετίας του '90.

Πώς θα τα καταφέρεις:

  1. Προετοιμασία: Άφησε τα rollers στα μαλλιά σου από 10 λεπτά έως μισή ώρα για το καλύτερο αποτέλεσμα.
  2. Στεγνά Μαλλιά: Φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι στεγνά και ισιωμένα. Μπορείς να ψεκάσεις και λίγο dry shampoo πριν τα τυλίξεις.
  3. Μοίρασε τα Μαλλιά: Μοίρασε τα μαλλιά σου σωστά και θυμήσου να τυλίξεις τη φράντζα προς τα μέσα.

Μην διστάσεις να πειραματιστείς με το styling σου και να αναδείξεις τις μπούκλες που σου ταιριάζουν! Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψεις σε αυτή τη μοναδική τεχνική που μπορεί να αναδείξει την ομορφιά και την προσωπικότητά σου.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 18:05