Παντρεύτηκε η Στέισι του Κλούνεϊ ρίχνοντας... μπηχτές!

10.03.2014
Γάμος εξπρές για τη Στέισι Κίμπλερ και τον εκατομμυριούχο αγαπημένο της.

Η Στέισι Κίμπλερ έγινε διάσημη μέσα από τη σχέση της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) η οποία κράτησε δύο χρόνια και έληξε τελείως αθόρυβα πέρσι τον Ιούλιο.

Για κάποιον λόγο, η 34χρονη πρώην πυγμάχος θεωρούσε ότι θα κατάφερνε τον 52χρονο σταρ να χορέψει τον χορό του Ησαΐα. Όμως… όχι!

Έτσι, η Στέισι προφανώς έψαξε αλλού για πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Έναν μήνα μετά τον χωρισμό της από τον Κλούνεϊ, η Κίμπλερ είχε βρει καινούριο αμόρε, τον 38χρονο επιχειρηματία, Τζάρεντ Πομπρ (Jared Pobre).

Ο Τζάρεντ δεν έχασε χρόνο. Αφού το βρήκε το κορίτσι και τα… βρήκαν μεταξύ τους, δεν υπήρχε λόγος για χρονοτριβές.

Έτσι, το Σάββατο που μας πέρασε, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια παραλία στο Μεξικό ενώπιον λιγοστών συγγενών και φίλων. Την είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια η νιόπαντρη, πανευτυχής Στέισι.

"Η ευτυχία μου δεν περιγράφεται", δήλωσε η νυφούλα στο περιοδικό "People" στέλνοντας και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

"Ο γάμος είναι ο απόλυτος δεσμός αγάπης και φιλίας. Σημαίνει να τοποθετείς όλη την πίστη και την εμπιστοσύνη σου επάνω σε έναν άνθρωπο που δεν μπορεί παρά να πιστεύεις ότι είναι η αδελφή ψυχή σου". Ακούει κανείς;;;

Πάντως, και ο Κλούνεϊ, σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μιας βρετανίδας μεγαλοδικηγόρου, η οποία μάλιστα, λέγεται ότι τον κράτησε και μακριά από τα φετινά βραβεία Όσκαρ. Διάβασε τα σχετικά κάνοντας κλικ εδώ.