Γιατί δεν μένει έγκυος ξανά η Σακίρα;

05.03.2014
Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, η διάσημη τραγουδίστρια εξηγεί γιατί δεν κάνει άλλο παιδάκι.

Η Σακίρα (Shakira) γέννησε τον Μίλαν (Milam), καρπό του έρωτά της με τον Τζεράρντ Πικέ (Gerard Piqué) πριν από 13 μήνες και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία που της χαρίζουν κάθε στιγμή και οι δύο… άντρες της!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό "Latina" το οποίο κοσμεί και στο εξώφυλλο, η 37χρονη κολομβιανή σταρ εξήγησε ότι δεν μένει ξανά έγκυος σύντομα λόγω της καριέρας της.

"Αν δεν υπήρχαν τα τόσα πολλά σχέδια αυτό τον καιρό με τη μουσική μου θα έμενα έγκυος χωρίς δεύτερη σκέψη", εξήγησε η Σακίρα συμπληρώνοντας ότι θα ήθελε ακόμη 8 ή 9 παιδιά με τον Τζεράρντ. "Τη δική μου ομάδα ποδοσφαίρου", αστειεύτηκε συγκεκριμένα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Σακίρα θέλει τόσα παιδιά είναι γιατί απολαμβάνει τις αλλαγές που έφερε η μητρότητα στο πώς αντιλαμβάνεται τη ζωή.

"Όταν έχεις ένα παιδί, όταν αισθάνεσαι την αγάπη του, νιώθεις τόσο ήρεμη μέσα στον κόσμο. Απλά θέλεις να μοιραστείς τα καλά νέα και να πεις σε όλους πόσο καλά νιώθεις", καμάρωσε η διάσημη τραγουδίστρια η οποία πρόσφατα "γαργάλισε" με τη σέξι εμφάνισή της στο κλιπ του νέου της τραγουδιού μαζί με τη Ριάνα (Rhianna).

Κατά τα άλλα, εκτός από τη δική της μουσική, η Σακίρα συνεχίζει την επιτυχημένης της πορεία ως μία από τους coaches του "The Voice".