Αντίο κοχύλια! Αυτή είναι η νέα τάση στα καλοκαιρινά κοσμήματα 2024

Αντίο κοχύλια! Αυτή είναι η νέα τάση στα καλοκαιρινά κοσμήματα 2024
ΠΗΓΗ: INSTAGRAM
Η νέα τάση στα καλοκαιρινά κοσμήματα είναι και πάλι «βγαλμένη» απο τη θάλασσα!

Τα θαλάσσια πλάσματα πάντα αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για τα καλοκαιρινά κοσμήματα, με τα κοχύλια να κρατούν πρωταγωνιστικό ρόλο στις δημιουργίες των σχεδιαστών και των brands. Κοχύλια σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, αλλά και ως λεπτομέρειες σε τσάντες και φορέματα έχουν κοσμήσει αμέτρητα καλοκαιρινά αξεσουάρ. Ωστόσο, φέτος, τα κοχύλια φαίνεται να δίνουν τη θέση τους σε ένα άλλο αξεσουάρ «βγαλμένο» από τη θάλασσα, που αγαπούν εξίσου οι σχεδιαστές.

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο Instagram feed των fashion influencers, θα παρατηρήσετε ότι τα κοσμήματα που συνοδεύουν τα beachwear τους φέτος έχουν ως πρωταγωνιστές τους αστερίες, μια τάση που εντάσσεται στο mermaidcore και είδαμε αρχικά στη συλλογή SS21 του οίκου Versace.

Αντίο κοχύλια! Οι αστερίες είναι η νέα τάση για το καλοκαίρι

Η Elsa Peretti, η πρωτοποριακή σχεδιάστρια κοσμημάτων που διαμόρφωσε την ταυτότητα του οίκου Tiffany & Co., ήταν από τις πρώτες που οραματίστηκε τους αστερίες σε μορφή κοσμήματος. Το εμβληματικό κολιέ της, που φορέθηκε από την Dua Lipa στο video clip της «Training Season», αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

{https://www.instagram.com/p/C3khXfGsZ62/?utm_source=ig_embed}

Από τότε, τα κοσμήματα με αστερίες έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή στις καλοκαιρινές συλλογές των fashion stylers. Και γιατί οχι; Οι αστερίες είναι παιχνιδιάρικα και άκρως καλοκαιρινά αξεσουάρ, ενώ μπορούν να ολοκληρώσουν απόλυτα ένα outfit.

{https://www.instagram.com/p/CuMBW42Nyub/?utm_source=ig_embed}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.06.2024 - 00:21