Οι 6 τάσεις στα κοσμήματα για το καλοκαίρι του 2024

Οι 6 τάσεις στα κοσμήματα για το καλοκαίρι του 2024
Ένα νέο κολιέ με κοχύλια είναι η τέλεια επιλογή για τις διακοπές στο νησί.

Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπώ περισσότερο από το να αγοράζω αυθόρμητα ένα πανέμορφο κόσμημα σε βόλτα μου στη πόλη, ακόμη και αν ο τραπεζικός μου λογαριασμός μπορεί να λέει το αντίθετο. Αυτό το καλοκαίρι, λέω να πάω λίγο πιο to the point και θα ψάχνω συγκεκριμένα για μερικές τάσεις που κυριάρχησαν στις πασαρέλες και σύντομα στα social media (αν δεν τις έχετε ήδη δει).

Αυτό που αγαπώ στα καλοκαιρινά κοσμήματα είναι η παιχνιδιάρικη διάθεση που τα συνοδεύει. Αν και τα κοσμήματα δεν έχουν εποχή, κάνε εικόνα εσένα να φοράς ένα όμορφο κολιέ με κοχύλια και να παρακολουθείς το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στις διακοπές σου. Ναι, βασικά το έκανα και εγώ εικόνα και θέλω διακοπές!

Μπορεί ήδη να έχεις ξεχωρίσει τα αγαπημένα σου fashion trends, αλλά σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά και στις παρακάτω τάσεις κοσμημάτων για το καλοκαίρι του 2024 που είμαι σίγουρη θα αποτελέσουν το απόλυτο inspo για να τελειοποιήσεις τα καλοκαιρινά σου outfit.

Κοχύλια, κοχύλια και πάλι κοχύλια

Αισθάνομαι ότι προωθώ την τάση των κοχυλιών αρκετά έντονα αυτή τη σεζόν (τσάντες με κοχύλια, κανείς;), κάτι που είναι εκπληκτικό, καθώς δεν είμαι ιδιαίτερα λάτρης των κοχυλιών. Δεν μπορώ όμως να μη σου πω ότι τα κοχύλια κατακλύζουν το Instagram μου και φαίνεται να να αποτελούν αγαπημένη τάση πολλών ανθρώπων εκεί έξω!

Μαύρο & Χρυσό

Ο συνδυασμός των χρωμάτων μαύρου και χρυσού είναι βασικό στοιχείο στα κοσμήματα, αλλά κερδίζει ιδιαίτερη προσοχή για το καλοκαίρι καθώς οι τολμηρές μορφές και υλικά όπως το σμάλτο επανέρχονται στο προσκήνιο. Αυτή η τάση είναι κομψή αλλά εντυπωσιακή, πολυτελής αλλά χαλαρή, ιδανική για μέρα ή νύχτα.

{https://www.tiktok.com/@flaire.co/video/7250551197734538542?q=black%20and%20gold%20jewelry&t=1718980529648}

Σκαλιστό Φυλαχτό με Κοχύλι

Είναι εξαιρετικά '80s, εξαιρετικά τολμηρά και εξαιρετικά μεγάλα. Οι υπερμεγέθεις χάντρες επιστρέφουν πιο μεγάλες από ποτέ και αυτό το καλοκαίρι είναι η στιγμή να ενταχθείς στην τάση. Αυτές δεν είναι οι συνηθισμένες σειρές μαργαριταριών ή μακριά κολιέ με χάντρες. Τα συγκεκριμένα κοσμήματα είναι φτιαγμένα με σκοπό να τονίσουν το πρόσωπο και το ντεκολτέ.

Βραχιόλι Beau Link

Τα ξύλινα κοσμήματα μπορούν να είναι boho-chic ή mid-century modern, ανάλογα με το πώς τα συνδυάζεις. Αυτή η ευελιξία είναι κάτι πολύ σημαντικό να ληφθεί υπόψη, ειδικά αν πρόκειται να επενδύσεις σε εκλεκτά κοσμήματα. Τα φυσικά στοιχεία έχουν ενσωματωθεί σε αυτή την τάση, αλλά με το ξύλο, αποκτάει αμέσως μια ζεστασιά το look σου και αρκεί αυτό το κόσμημα για να το απογειώσεις.

{https://www.tiktok.com/@dominiquemerrell/video/7326260327304285486?q=Mismatched%20Earrings&t=1718980578449}

Σκουλαρίκια Acacia

Η goth κουλτούρα έχει σίγουρα τη στιγμή της στο mainstream, και φυσικά, την βλέπουμε και στα κοσμήματα. Υλικά όπως το λευκό χρυσό ή το ασήμι, οι αλυσίδες και τα μοτίβα διάτρησης είναι βασικά στοιχεία αυτού του τύπου κοσμημάτων, και υπάρχουν τόσο πολυτελείς όσο και προσιτές επιλογές που μπορείς να ψωνίσεις για να βρεις το σωστό στυλ.

Χρυσά Ασύμμετρα Σκουλαρίκια

Για λίγο παιχνιδιάρικη διασκέδαση, παίξε με ασύμμετρα σκουλαρίκια αυτό το καλοκαίρι. Αυτή η τάση έχει εμφανιστεί στις πασαρέλες για αρκετές σεζόν και αυτή που κυριαρχεί και βλέπουμε παντού.

{https://www.tiktok.com/@paigelorentzen/video/7359379636192660779?q=jewelry%20trends%202024&t=1718980655235}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.06.2024 - 18:51