Ξεχάστε τα βραχιόλια, το layering ρολογιών είναι η πιο κομψή τάση για το καλοκαίρι του 2024

Ξεχάστε τα βραχιόλια, το layering ρολογιών είναι η πιο κομψή τάση για το καλοκαίρι του 2024
ΠΗΓH:INSTAGRAM
Και ήδη έχει την έγκριση της Kylie Jenner και της Nicola Peltz Beckham.

Το layering ρολογιών αναμένεται να γίνει το απόλυτο fashion trend για το καλοκαίρι του 2024. Έχουμε συνηθίσει να φοράμε πολλά βραχιόλια μαζί, αλλά φέτος η τάση περνά και στα ρολόγια. Η τάση του layering ή stacking είναι πολύ αγαπημένη και στο TikTok, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές από δημιουργούς από όλο τον κόσμο που φορούν δύο ή ακόμα και τρία ρολόγια στους καρπούς τους λέγοντας ναι στη νέα μόδα.

Αυτή η τάση του «double watch» μπορεί να κάνει ένα δυνατό comeback αυτό το καλοκαίρι, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται για μια νέα μόδα! Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ήδη θαυμάστρια του layering ρολογιών τη δεκαετία του '80. Παρακολουθώντας έναν αγώνα πόλο στο Windsor λίγες ημέρες πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Κάρολο τον Ιούλιο του 1981, η Lady Di είχε ήδη εντοπιστεί να φορά δύο ρολόγια Patek Philippe.

princess diana 4498a

Για το layering των ρολογιών της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα συνδύασε το μικρότερο στυλ Calatrava σε κίτρινο χρυσό, ένα δώρο από τον αρραβωνιαστικό της για τα 20α γενέθλιά του την ίδια χρονιά, με ένα μεγαλύτερο Disco Volante, που ανήκε στον πρίγκιπα Κάρολο. Στα πρώτα χρόνια του γάμου τους, η Lady Di φορούσε συχνά το ρολόι της δίπλα στο δικό του.

Επειδή μόδα είναι και γυρίζει, 43 χρόνια αργότερα, η τάση που πρωτοπόρησε η πριγκίπισσα Νταϊάνα επιστρέφει με τα «It girls» να φορούν πολλά ρολόγια ως τον απόλυτο τρόπο να αναβαθμίσουν ένα απλό καλοκαιρινό outfit.

Η Kylie Jenner υιοθέτησε την νέα τάση και το layering ρολογιών είναι η αγαπημένη της μόδα για το καλοκαίρι. Η απόλυτη; Δες το post και θα καταλάβεις!

kylie jenner b0c76

Η Nicola Peltz Beckham επίσης έχει υιοθετήσει την τάση. Σε διακοπές με τη φίλη της Selena Gomez, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία φορούσε όχι ένα, αλλά δύο ρολόγια στον καρπό της.

swatces 2 f879e

Τελευταία τροποποίηση στις 24.06.2024 - 23:59