Χάσε τα κιλά του Πάσχα με σταρ μυστικά

18.04.2012
Το Πάσχα πέρασε και εσένα σου έμειναν τα περριτά κιλάκια από τα τσουρέκια και το κατσίκι;

Μην ανησυχείς και δεν θέλεις παρά τα σωστά τιπ αποτοξίνωσης από τα διάσημα κορίτσια που διατηρούν το κορμάκι τους σέξι και θεϊκό και μετά τις πασχαλινές κραιπάλες, σύμφωνα με το περιοδικό OK!

Γενικά: όπως και εσύ έτσι και τα διάσημα κορίτσια τώρα τις γιορτές την έπεσαν στα τσουρέκια, το κατσίκι , το αρνί και όλες τις πασχαλινές λιχουδιές. Και επειδή ήταν γιορτές δεν σημαίνει ότι έραψαν το στοματάκι τους και δεν ευχαριστήθηκαν ο φαγητό. Με μια προσοχή μετά το Πάσχα, μπορείς να επανέρθεις στ χρόνο dt στα κιλά σου με τις συμβουλές των διάσημων κοριτσιών!

Δούκισσα Νομικού: η Δούκισσα έφαγε το Πάσχα ότι της έκανε κέφι, όμως μετά τις διακοπές το έριξε στην εντατική γυμναστική. Το βασικό είναι ότι προσέχει τη διατροφή της , ενώ κάθε τρεις ώρες τρώει και μια μπάρα και αποφεύγει τα σνακ που κρύβουν παγίδες. Επίσης ξεκινάει τη μέρα της με ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα και παίρνει την απαιτούμενη ενέργεια.

Μαρία Σολωμού: το Πάσχα δεν στερήθηκε ούτε τη μαγειρίτσα αλλά ούτε το αρνί. Το βασικό που κάνει είναι να βγάλει τη ζάχαρη από τη διατροφή της , τη μαγιά και τα γαλακτοκομικά. Τρώει μακαρόνια ολικής αλέσεως χωρίς τυρί ενώ πίνει γάλα ρυζιού και το βάζει στον καφέ ή τα δημητριακά της. Πίνει πράσινο τσάι με μέλι ενώ κάθε πρωί πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό που βοηθάει πολύ τον οργανισμό.

Νάντια Μπουλέ: το κορίτσι δεν παρασύρεται από τη λαιμαργία της! Δεν είναι φαν του ανριού και του κατσικιού αλλά τρώει πασχαλινά τσουρέκια και κουλουράκια. Η Νάντια δεν εγκατέλειψε τοςυ κανόνες της διατροφής της ούτε το Πάσχα. Το πρωινό της περιείχε δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα και πολλές φρουτοσαλάτες ενώ δεν τρώει ποτέ αργά το βράδυ.

Εύη Αδάμ: η Εύη δεν στερήθηκε τα πασχαλινά γεύματα αφού πιστεύει ότι αν προσέχεις όλο το χρόνο τότε και να ξεφύγεις κάποιες μέρες δεν έγινε και τίποτα. Η Εύη είναι οπαδός των τακτικών γευμάτων αφού τρώει πέντε γεύματα τη μέρα που περιλαμβάνουν πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, ενώ τρώει καθημερινά φρούτα και λαχανικά και πίνει πολύ νερό.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη