Η δίαιτα της Δέσποινας Καμπούρη μετά την γέννα

03.04.2012
Λίγο μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας της Ποκαχόντας, όπως την αποκαλεί, η Δέσποινα Καμπούρη επέστρεψε στα τηλεοπτικά της καθήκοντα με εκπληκτική σιλουέτα.

Η ίδια μίλησε σε γνωστό μηνιαίο περιοδικό όπου αποκάλυψε πως έχασε τα 20 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη πολύ γρήγορα και χωρίς εξαντλητική δίαιτα. Το μυστικό της; Η καθημερινή προπόνηση με τον personal trainer Λίνο Χαραλάμπους.

Πάντως, η Δέσποινα αποκαλύπτει πως τώρα που έκλεισε τα 30, προσέχει περισσότερο τη διατροφή της γενικά, γιατί μόνο ο καλός μεταβολισμός, δεν μπορεί να τη διατηρήσει στα επίπεδα του παρελθόντος.

Για το λόγο αυτό η νεαρή παρουσιάστρια απολαμβάνει μόνο σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες ένα παχυντικό φαγητό ή γλυκό.

Το κύριο γεύμα της Δέσποινας είναι το πρωινό το οποίο απολαμβάνει. Τι περιλαμβάνει;

Δημητριακά, γάλα, χυμό ή φρούτα.

Πλέον, η Καμπούρη έχει εντάξει στη διατροφή της και τον καφέ με τα τα αντιοξειδωτικά του στοιχεία και την καφεΐνη της δίνει την ευεξία που χρειάζεται.

Κι από γυμναστική; Η Δέσποινα θέλει να νιώθει καλά με το σώμα της και πάντα έχει διάθεση να βελτιώνει τις ατέλειές της. Η ίδια σιχαίνεται την ιδέα της καταναγκαστικής παρουσίας σε ένα γυμναστήριο και προτιμά να συνδυάζει την άθληση με τη διασκέδαση. Για το λόγο αυτό ασκείται κυρίως μέσω του beach volley που αγαπά, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει.