Η διατροφή της Γκουίνεθ -όταν δεν κάνει αποτοξίνωση

31.03.2012
Είναι γνωστή για την αμφιλεγόμενη μέθοδο αποτοξίνωσης που χρησιμοποιεί κάθε φορά που πρέπει να χάσει κιλά για να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί πιο θεά από ποτέ.

Ο λόγος για την ηθοποιό του Χόλιγουντ Γκουίνεθ Πάλτροου που από την στιγμή που έφυγε ο πατέρας της από τη ζωή εξαιτίας των καταχρήσεων, αποφάσισε να ακολουθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Πάλτροου επιβεβαιώνει στο περιοδικό ''Bazaar'' πως τις περιόδους που δεν ακολουθεί κάποια μέθοδο διατροφικής αποτοξίνωσης, χαίρεται και απολαμβάνει το φαγητό της. Συγκεκριμένα, και το κρασάκι της το πίνει και ψωμάκι δοκιμάζει.

Βέβαια, το καθημερινό της διαιτολόγιο είναι πιο συγκρατημένο.

Η Γκουίνεθ ξυπνά στις 7 το πρωί όπου και απολαμβάνει καφεδάκι και λίγες μπουκιές από δημητριακά ή γιαούρτι ή ομελέτα.

Αφού μεταφέρει τα παιδιά της στο σχολείο, οδεύει προς το γυμναστήριο.

Πριν την άσκηση, η Γκουίνεθ πίνει χυμό με πρωτεΐνες και γάλα αμυγδάλου ενώ πίνει και νερό καρύδας όσο ασκείται. Αμέσως μετά τη γυμναστική και για να αναπληρώσει τη χαμένη της ενέργεια, πίνει ένα χυμό λαχανικών.

Και για το μεσημεριανό; Αυτό έχει σχέση με το πόσο απασχολημένη είναι. Η ίδια αποκαλύπτει πως κάποιες φορές τρώει μισό αβοκάντο με ντρέσινγκ ή γκοφρέτες ρυζιού, βούτυρο αμυγδάλου και φρούτα.

Αν πεινάει πολύ, τρώει κάποιο σπιτικό μπέργκερ γαλοπούλας ή και σαλάτα με λευκό κρέας. Όπως τονίζει και η Πάλτροου, προτιμά να καταναλώνει βραδινό πιο πλούσιο.

Πάντως, για την ιστορία, η Γκουίνεθ προτιμά να μαγειρεύει όλα της τα φαγητά με τον τρόπο που θέλει, υγιεινά και πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία. Για το λόγο αυτό έγραψε το πρώτο της βιβλίο και τώρα έχει στα σκαριά και το επόμενο!

Κα. Π