Αποσύρεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

14.08.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, φτωχή για έξι ολόκληρους μήνες πρόκειται να μείνει η παγκόσμια μουσική σκηνή. Η αποκαλούμενη "πριγκίπισσα της ποπ" Μπρίτνεϊ Σπίαρς χωρίς να υπολογίσει τι... κακό πάει να προκαλέσει, αποφάσισε να αποσυρθεί για ένα εξάμηνο στο πατρικό της, προκειμένου να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Φτωχή για έξι ολόκληρους μήνες πρόκειται να μείνει η παγκόσμια μουσική σκηνή. Η αποκαλούμενη "πριγκίπισσα της ποπ" Μπρίτνεϊ Σπίαρς χωρίς να υπολογίσει τι... κακό πάει να προκαλέσει, αποφάσισε να αποσυρθεί για ένα εξάμηνο στο πατρικό της, προκειμένου να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό. Βλέπεις, τα ζόρια που τραβάει η εν λόγω νεαρά το τελευταίο διάστημα είναι μεγάλα κι αν δεν αποσυρθεί για λίγο από τη δημοσιότητα, δεν αποκλείεται να...πάρει τα βουνά.

Οι απανταχού ανά τον κόσμο θαυμαστές της Σπίαρς, σαν άκουσαν τα μαντάτα, ξέσπασαν σε λυγμούς δηλώνοντας έτοιμοι να κατέβουν στο δρόμο και με πλακάτ που θα αναγράφεται η φράση - έκκληση: "Princess Μπρίτνει, μη μας εγκαταλείπεις", θα προσπαθήσουν να την μεταπείσουν. Έλα, όμως, που η αοιδός την έχει πάρει την απόφασή της καθότι πάνω απ' όλα προέχει η ψυχική της υγεία.

Κάτι ο χωρισμός της από τον Τζάστιν Τιμπερλέικ, κάτι η κούραση όλα αυτά τα χρόνια, κάτι οι δηλητηριάσεις θαμώνων στο καινούργιο εστιατόριο της, κάτι η λιποθυμία της σε μία συναυλία, κάτι το διαζύγιο των γονιών της, κάτι το κράξιμο που έφαγε στην τελευταία της συναυλία που την παράτησε στη μέση διότι ήρθαν λίγες στάλες βροχής, ήρθε το κορίτσι και...αποτελειώθηκε. Αποφάσισε λοιπόν, να πάει στο πατρικό της και μαζί με τη μαμά και την αδελφή της να περάσουν έξι ήρεμους μήνες. Στο διάστημα αυτό δεν πρόκειται να κάνει ούτε μία δημόσια εμφάνιση και για να καταλάβεις τη σοβαρότητα της φράσης, η Μπρίτνεϊ δεν θα πηγαίνει ούτε στον κινηματογράφο της περιοχής. Τι λέω, ούτε στο μπακάλικο της γωνίας να πάρει ένα μασούρι τσίχλες. Υπάρχουν, ωστόσο κάποιοι, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η Σπίαρς δεν αποκλείεται να αποσυρθεί για μεγαλύτερο διάστημα (και δύο χρόνια μπορώ να σου πω), ενώ (οι αθεόφοβοι) δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μας αφήσει μία για πάντα και να μείνει στην πόλη της, όπου αργότερα θα βρει ένα καλό και πλούσιο παιδί να τον παντρευτεί και κατ' επέκταση να την...ολοκληρώσει ως γυναίκα!