Η Φραντζέσκα και ο Αραβας πρίγκιπας

19.08.2002
Αγαπημένε μου Θάνο, δεόντως έχουν εκτιμηθεί τα προσόντα της Φραντζέσκας του ΒΒ2 στη μακρινή Σαουδική Αραβία. Και μη νομίζεις πως την...αξία τους εξετίμησε ο απλός αραβικός λαουτζίκος, αλλά ένας κοτζάμ πρίγκιπας, ο οποίος ως φαίνεται έχει ερωτευτεί σφόδρα τη νεαρή Κύπρια.
Αγαπημένε μου Θάνο,


Δεόντως έχουν εκτιμηθεί τα προσόντα της Φραντζέσκας του ΒΒ2 στη μακρινή Σαουδική Αραβία. Και μη νομίζεις πως την...αξία τους εξετίμησε ο απλός αραβικός λαουτζίκος, αλλά ένας κοτζάμ πρίγκιπας, ο οποίος ως φαίνεται έχει ερωτευτεί σφόδρα τη νεαρή Κύπρια. Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας είδε την Φραντζέσκα πριν ένα χρόνο στη Μεγαλόνησο κι αμέσως την...επιθύμησε.

Μάλιστα, προκειμένου να την κάνει δική του και να την πάρει στο παλάτι του, έριξε στα πόδια της χρυσάφι ίσαμε τα κιλά της (γενναιόδωρη προσφορά, δεν το συζητώ), όμως η Φραντζέσκα είχε αρνηθεί ευγενικά. Το θέμα φαινόταν πως είχε λήξει εκεί, έλα όμως που ο Αραβας επανήλθε φέτος ακόμη πιο δυναμικά.

Η δεύτερη συνάντηση τους έγινε και πάλι τυχαία στην Κύπρο και ο πρίγκιπας σαν την είδε ξανάνιωσε τον έρωτά του για την εν λόγω νέα να ξαναφουντώνει. Αυτή τη φορά ήταν πιο δυναμικός ανεβάζοντας την προσφορά του σε μπόλικο χρυσάφι. Η αναπροσαρμογή αυτή, σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι απέναντι του είχε πλέον την ξακουστή Φραντζέσκα του Μεγάλου Αδελφού καθώς η χάρη των Bigοπαιδων δεν έχει φθάσει στον Αραβικό κόσμο.

Ωστόσο και αυτή τη φορά η Φραντζέσκα αρνήθηκε, μόνο που δεν το έκανε με τον ίδιο ευγενικό τρόπο. Σαν άκουσε τον πρίγκιπα, άστραψε και βρόντηξε και αν δεν σεβόταν τα χρόνια και τη θέση του, θα τον έστελνε από κει που ήρθε. "Δεν αγοράζομαι εγώ αγάπη μου" φέρεται να του είπε η χυμώδης Κύπρια, η οποία απορεί για ποια την πέρασε. Δεν πα να της προσφέρει το χρυσάφι όλου του κόσμου, η Φραντζέσκα δεν είναι προς...πώληση, ενώ ξεκαθαρίζει πως θα παντρευτεί μόνο με έρωτα.