Δίνουν τη συγκατάθεση τους σε Κάρολο - Καμίλα οι Βρετανοί

19.08.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, την ευχή τους για ένα επικείμενο γάμο φαίνεται πως δίνουν στο "αιώνιο" παράνομο ζευγάρι Κάρολος - Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, σύσσωμοι οι Βρετανοί. Μετά από τόσα χρόνια, οι άνθρωποι κουράστηκαν να ασχολούνται με τον πρίγκιπα και την "αιώνια" αγαπημένη του, οπότε δίνουν τη συγκατάθεση τους να επισημοποιήσουν την πολύχρονη σχέση τους.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Την ευχή τους για ένα επικείμενο γάμο φαίνεται πως δίνουν στο "αιώνιο" παράνομο ζευγάρι Κάρολος - Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, σύσσωμοι οι Βρετανοί. Μετά από τόσα χρόνια, οι άνθρωποι κουράστηκαν να ασχολούνται με τον πρίγκιπα και την "αιώνια" αγαπημένη του, οπότε κατά το "ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα" δίνουν τη συγκατάθεση τους να επισημοποιήσουν την πολύχρονη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, έκαναν και σφυγμομέτρηση προκειμένου να διαπιστώσουν αν η πλειοψηφία της κοινής γνώμης είναι υπέρ του να ντυθεί γαμπρός ο Κάρολος.

Τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά για τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, ο οποίος δεν έχει παρά να παραγγείλει ένα μονόπετρο και γονυπετής να κάνει την πολυπόθητη πρόταση που τόσα χρόνια περιμένει να ακούσει η Καμίλα: "My dear, marry me"! Το 51%, λοιπόν, πιστεύει πως είναι πια καιρός ο 53χρονος Κάρολος να γίνει βασιλιάς (λίγο ακόμα και θα πιάσει ρεκόρ Γκίνες ως τον μεγαλύτερο σε διάρκεια εν δυνάμει διάδοχο του θρόνου), ενώ μαζί με την ενθρόνιση να κάνει και τον γάμο του με την Καμίλα, που λίγο ακόμα και η σχέση τους θα πιάσει ρεκόρ Γκίνες ως την μακροβιότερη στον πλανήτη. Ο δεσμός τους έχει ξεπεράσει τα εφτά χρόνια φαγούρας, τα 11 μουρμούρας, τα 20 αναβροχιάς και συνεχίζει ακάθεκτο.

Το 65% δηλώνει πως θα επιδοκίμαζε το θρησκευτικό γάμο, αν ο Αρχιεπίσκοπος του Κάντμπουρι τους επέτρεπε να τον τελέσουν καθώς οι δυο τους έχουν από ένα διαζύγιο. Το 71%, πάλι, που απ' ότι φαίνεται είναι και το πλέον μπουχτισμένο, με ύφος "με τηράς που σε τηρώ" δήλωσε πως ο Κάρολος θα έπρεπε να είχε παντρευτεί την Καμίλα εξ' αρχής και να μην έπαιρνε στο λαιμό του τόσο κόσμο. Το ποσοστό αυτό, είναι οι αποκαλούμενοι "Νταϊανακικοί", οι οποίοι πέντε χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνας είναι κομμάτι μπερδεμένοι. Από τη μία λένε "ας πάει και το παλιάμπελο. Δεν πα να την παντρευτεί, τι μας κόπτει" και από την άλλη θυμούνται την Νταϊάνα να δηλώνει πως "σε αυτό τον γάμο ήμασταν τρεις". Και ο νοών νοείτω. Για το μόνο, πάντως, που είναι σίγουρη αυτή η μερίδα, είναι ότι η βασιλική οικογένεια δεν τίμησε όπως θα έπρεπε τη μνήμη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.