Οι διακοπές της Σάρον Στόουν στο Ιόνιο

20.08.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σεργιάνι στο Ιόνιο με τη θαλαμηγό της κάνει τις τελευταίες μέρες η Σάρον Στόουν. Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε τη χώρα μας ως έναν από τους προορισμούς της για τις καλοκαιρινές διακοπές και με την παρέα λίγων κι εκλεκτών φίλων, άραξε στο Ιόνιο προκειμένου να πάρει τα μπάνια της.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σεργιάνι στο Ιόνιο με τη θαλαμηγό της κάνει τις τελευταίες μέρες η Σάρον Στόουν. Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε τη χώρα μας ως έναν από τους προορισμούς της για τις καλοκαιρινές διακοπές και με την παρέα λίγων κι εκλεκτών φίλων, άραξε στο Ιόνιο προκειμένου να πάρει τα μπάνια της. Μέχρι στιγμής έχει επισκεφτεί την Κεφαλονιά, την Ιθάκη, τους Παξούς και τη Λευκάδα, ενώ έπεται συνέχεια, αφού σκοπεύει να περάσει από όλα τα νησιά.

Η Στόουν αποφεύγει τους παπαράτσι όπως "ο διάολος το λιβάνι" καθώς θέλει τις ιερές τούτες στιγμές που θα κάνει τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, αλλά και την ώρα που θα "λαδώνει το αντεράκι της" στα γραφικά ταβερνάκια των εκάστοτε προορισμών της, να μένουν ιδιαίτερες για την ίδια και την παρέα της. Ομολογώ, πως μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει μια χαρά, αφού οι δαιμόνιοι παπαράτσι δεν έχουν καταφέρει να την απαθανατίσουν ούτε σε μία πόζα.

Ως original δε σταρ που είναι, έχει φροντίσει στις εξορμήσεις που κάνει στα νησιά να είναι ανάλογα στυλιζαρισμένη. Η Σάρον, ωσάν άλλη κυρία της διπλανής πόρτας, κυκλοφορεί άβαφη με ρούχα λιτά, φορώντας τεράστια μαύρα γυαλιά και ψάθινο καπέλο αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη στη "Μανταλένα". Ο κόσμος που περνάει από δίπλα της τρομάζει να την γνωρίσει, ενώ αν δεν ήταν οι "φουσκωτοί" κύριοι που την συνοδεύουν η παρουσία της θα περνούσε εντελώς απαρατήρητη. Είναι αλήθεια, πάντως, πως η Στόουν τις περισσότερες ώρες τις περνάει στην υπέρ-πολυτελέστατη θαλαμηγό της και στα νησιά κατεβαίνει μόνο για κάνα κοψίδι ή για να αγοράσει σουβενίρ από τα μαγαζάκια. Όταν πάλι θέλει να κάνει τις βουτιές της, με το ελικόπτερο που διαθέτει η θαλαμηγός, πηγαίνει στις πιο απόμερες παραλίες, προκειμένου να είναι μόνο αυτή, η παρέα της και οι...γλάροι.