Η απογύμνωση της Τζέιμι Λι Κέρτις

20.08.2002
Αγαπημένη μου Ανθή, "Κρίση αλήθειας" κατέλαβε τον τελευταίο καιρό την Τζέιμι Λι Κέρτις, η οποία αποφάσισε να δείξει σε όλες τις γυναίκες του πλανήτη πώς πραγματικά είναι...το πρωί που ξυπνάει. Η διάσημη ηθοποιός προσέγγισε τους υπεύθυνους του περιοδικού "More" και τους ζήτησε να κάνει μία γυμνή φωτογράφηση υπό μερικούς όρους.
Αγαπημένη μου Ανθή,


"Κρίση αλήθειας" κατέλαβε τον τελευταίο καιρό την Τζέιμι Λι Κέρτις, η οποία αποφάσισε να δείξει σε όλες τις γυναίκες του πλανήτη πώς πραγματικά είναι...το πρωί που ξυπνάει. Η διάσημη ηθοποιός προσέγγισε τους υπεύθυνους του περιοδικού "More" και τους ζήτησε να κάνει μία γυμνή φωτογράφηση υπό μερικούς όρους. Να ποζάρει άβαφη, με μαλλί απλά χτενισμένο και ουχί αυτό του κομμωτηρίου και το κυριότερο στις φωτογραφίες να μην γίνει η συνηθισμένη παρέμβαση, δηλαδή, η ψηφιακή επεξεργασία του υλικού.

Ο σκοπός της 43χρονης Λι Κέρτις είναι άκρως κοινωνικός. Θέλει να δείξει στις συνομήλικες της, τις οποίες έχει καταβάλει ένα άγχος: "πώς είμαι έτσι", "σαν πατσαβούρα έχω καταντήσει", "πώς θα μαζέψω λεφτά να κάνω ένα γενικό ρεκτιφιέ" ότι και αυτή είναι μία από τα ίδια, παρόλο που η δημόσια εικόνα της την θέλει να έχει ένα θεϊκό κορμί, με καμπύλες και στήθος 30χρονης, ένα φρέσκο πρόσωπο κ.τ.λ.

Η ίδια μάλιστα δηλώνει σχετικά: "Δεν έχω τέλειους γοφούς, το στήθος μου είναι μεγάλο και η κοιλιά μου χαλαρή". Βέβαια, δε σταματάει εδώ καθώς η Τζέιμι είναι αποφασισμένη να...γκρεμοτσακίσει το πρότυπο "της γυναικάρας με τα όλα της" που τόσα χρόνια είχε χτιστεί γύρω από το πρόσωπο της. "Θέλω να δείξω στις ανυποψίαστες 40αρες ότι τα φαινόμενα απατούν" δηλώνει, ανακουφίζοντας τις συνομήλικες της μαζί και τους συζύγους αυτών, οι οποίοι είχαν αρχίσει να ανησυχούν για... τα λεφτά που είχαν αποταμιεύσει για τις σπουδές των παιδιών. Στο κείμενο που συνοδεύει τις γυμνές φωτογραφίες, η Λι Κέρτις αναφέρει ακόμη πως δέκα χρόνια πριν, έκανε πλαστική στα μάτια, στα χείλη καθώς και ενέσεις στο πρόσωπο, τονίζοντας ωστόσο ότι τίποτε από όλα αυτά δεν κατάφερε να σταματήσει το χρόνο που περνά και πίσω δε γυρνά...