Η οργή της Ρούλας

20.08.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, είναι να μην "τα πάρει" η Κορομηλά και άπαξ και γίνει αυτό...ποιος είδε την Ρούλα και δε φοβήθηκε. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες είναι τα μάλα...φορτωμένη, διότι δημοσιεύθηκαν στο internet φωτογραφίες της, όπου κατόπιν φωτομοντάζ τη δείχνουν όπως ακριβώς τη γέννησε η μάνα της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι να μην "τα πάρει" η Κορομηλά και άπαξ και γίνει αυτό...ποιος είδε την Ρούλα και δε φοβήθηκε. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες είναι τα μάλα...φορτωμένη, διότι δημοσιεύθηκαν στο internet φωτογραφίες της, όπου κατόπιν φωτομοντάζ τη δείχνουν όπως ακριβώς τη γέννησε η μάνα της. Την ύπαρξη των εν λόγω φωτογραφιών η Ρούλα την πληροφορήθηκε από φίλους και συγγενείς, οι οποίοι έσπευσαν να την ενημερώσουν σχετικά.

Όταν η ίδια μπήκε στο site και είδε τον εαυτό της σε πόζες που θα ζήλευαν ακόμη και η Ντόλυ Πάρτον, η Αμπερ Σμιθ και η Τζόρνταν της ήρθε κόλπος. Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, εξοργισμένη καθώς ήταν, αποφάσισε πως το θέμα δεν έπρεπε να περάσει στο ντούκου και πως ήρθε πια ο καιρός να πάρει δραστικά μέτρα για να προστατεύσει τον εαυτό της. Στην προσπάθεια αυτή είχε βοηθό τον σύζυγο της Νάσο Γαλακτερό, ο οποίος επίσης ένιωσε μιαν άλφα οργή βλέποντας - και καλά - την καλή του σε... προστυχάντζες πόζες.

Μέσα σε χρόνο dt, έμαθαν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του εν λόγω site και από τη Μύκονο, όπου βρίσκονται, μέσω του δικηγόρου της Ρούλας, του κ. Κρανιδιώτη, υπέβαλαν εναντίον του μήνυση. Το θέμα όμως δεν έληξε εδώ, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας, ο ιδιοκτήτης του site βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου δήλωνε πως τις φωτογραφίες τις έδωσαν σε αυτόν άτομα από το περιβάλλον της Κορομηλά. Ε, αυτό ήταν. Το νευρικό σύστημα της Ρούλας...χτύπησε κόκκινο, υποβάλλοντας αμέσως μια δεύτερη μήνυση για τις άνωθεν δηλώσεις του. Αυτός πάλι, για να μπαλώσει κάπως το πράγμα, από τη μία (σα να ήπιε το νερό τα λήθης) δε θυμόταν ποιος ήταν, πού πήγαινε, ποιος του έδωσε τις φωτογραφίες, από την άλλη έλεγε ότι τις δημοσίευσε ένας 19χρονος φοιτητής. Όπως και να έχει το πράγμα, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και αργά ή γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια.