Η Τζάκσον θέλει παιδί από τον πρώην της Σπίαρς

21.08.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το μητρικό ένστικτο της Τζάνετ Τζάκσον ξύπνησε και η διάσημη αοιδός βρήκε τρόπο πώς να το ικανοποιήσει. Ζήτησε από τον τέως φίλο της (και πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς) Τζάστιν Τιμπερλέικ να δωρίσει λίγο από το σπέρμα του.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το μητρικό ένστικτο της Τζάνετ Τζάκσον ξύπνησε και η διάσημη αοιδός βρήκε τρόπο πώς να το ικανοποιήσει. Ζήτησε από τον τέως φίλο της (και πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς) Τζάστιν Τιμπερλέικ να δωρίσει λίγο από το σπέρμα του, προκειμένου να γίνει η πολυπόθητη σύλληψη. Ο τρόπος είναι τω όντι...φευγάτος, ωστόσο βρήκε σύμφωνο το νεαρό τραγουδιστή, ο οποίος ένιωσε μια βαθύτατη συγκίνηση που θα γίνει πατέρας, έστω και αν δεν επιτευχθεί με τον παραδοσιακό τρόπο.

Οι δυο τους το φετινό καλοκαίρι υπήρξαν για μικρό διάσημο ζευγάρι και ο Τζάστιν είχε "φάει" μεγάλη ήττα με την αφεντιά της Τζάνετ. Τόση μεγάλη, που όταν του είπε να χωρίσουν έπεσε σε μελαγχολία. Η Τζάκσον από την πλευρά της πρόλαβε να τον ερωτευτεί και να τον ξε-ερωτευτεί σε χρόνο dt, όμως όταν ήρθε η ευλογημένη ώρα που αποφάσισε πως θέλει να γίνει μάνα, τον επέλεξε...άνευ διαγωνισμού. Βλέπεις, ο Τζάστιν συγκεντρώνει ένα σωρό θετικά για να κάνει κάποια μαζί του ένα παιδί, με πρώτα και καλύτερα τα νιάτα και την ομορφιά του.

Οι μόνοι που σαν άκουσαν τα καθέκαστα έπαθαν συγκοπή είναι το ζεύγος Τιμπερλέικ. Οι γονείς του Τζάστιν είναι σίγουροι πως η Τζάνετ χρησιμοποιεί το γιο τους κι... εκμεταλλεύεται το σπέρμα του, προκειμένου να ικανοποιήσει ένα ακόμη καπρίτσιο της. Η μάνα, μάλιστα, ως η πιο σκληρή της οικογένειας δηλώνει ξεκάθαρα πως η Τζάκσον θα πρέπει να περάσει πάνω από το πτώμα της, ενώ θεωρεί πως δεν υπάρχει πιο υποτιμητική πρόταση από αυτήν. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο πατέρας του, ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να μεταπείσει το γιο του. Η αποστολή του δύσκολα θα έχει θετικά αποτελέσματα καθώς ο κανακάρης του είναι ακόμη ερωτευμένος με τη συνάδελφο του και για του λόγου το αληθές αν αυτή του ζητούσε να παντρευτούν, αμέσως θα έτρεχε να βγάλει τις σχετικές άδειες.