Αναστατώνει η μάνα Αντζελίνα Τζολί

26.08.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "στο πόδι" είναι από την Παρασκευή όλη η Σαντορίνη, ελέω της αύξησης της Αντζελίνα Τζολί. Η εκεί παρουσία της διάσημης ηθοποιού έχει προκαλέσει μία κάποια αναστάτωση, όπου άνδρες και παπαράτσι κάνουν "αμάν και πώς" να την δουν από κοντά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"στο πόδι" είναι από την Παρασκευή όλη η Σαντορίνη, ελέω της αύξησης της Αντζελίνα Τζολί. Η εκεί παρουσία της διάσημης ηθοποιού έχει προκαλέσει μία κάποια αναστάτωση, όπου άνδρες και παπαράτσι κάνουν "αμάν και πώς" να την δουν από κοντά. Ωστόσο, μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει γίνει εφικτό και όπως φαίνεται στο τέλος θα μείνουν με τον...καημό καθώς η Αντζελίνα αποφεύγει κάθε τετ - α - τετ με τους...κοινούς θνητούς "σαν το διάολο το λιβάνι".

Για να είναι, δε, σίγουρη πως θα πετύχει το σκοπό της, έχει βάλει καμιά δεκαριά σωματοφύλακες σε ρόλο ασπίδας να την προστατεύουν από οποιονδήποτε θελήσει να την πλησιάσει. Είτε για να της πει ένα: "Ω, Αντζελίνα τι διαβολοθηλυκό είσαι εσύ", είτε αν είναι κάνα παπαράτσι κι επιδιώξει να απαθανατίσει στιγμές με το γιο της. Και αυτό είναι που δε θέλει με τίποτε να της συμβεί η Τζολί, η οποία προκειμένου να μη δει τον εαυτό της να φιγουράρει σε εξώφυλλο την ώρα που τραγουδάει το "μια ωραία πεταλούδα" στον Μάντοξ, έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Τι έχει περιορίσει, δηλαδή, που βγαίνει από το ξενοδοχείο μόνο για να πάει στα γυρίσματα της "Λάρα Κρόφτ". Τις υπόλοιπες ώρες που είναι ελεύθερη παίζει με το γιο της, ενώ ούτε μία στιγμή δεν την έχει φάει η μαύρη περιέργεια να γνωρίσει από κοντά την περίφημη ελληνική dolce vita. Ούτε για ένα ποτάκι δεν έχει βγει στο νησί και αυτό είναι που τρελαίνει τουρίστες και καταστηματάρχες για τους δικούς τους ο καθένας λόγους. Η Τζολί, πάντως, εκτός από την εικόνα της σωστής μάνας έχει δείξει και αυτή της σωστής επαγγελματίας. Στα γυρίσματα είναι...αγγλίδα στην ώρα της, ενώ ακούει προσεκτικά τις οδηγίες του σκηνοθέτη. Μάλιστα, την Κυριακή έκανε μαθήματα τζετ σκι για τις ανάγκες τις ταινίες και από ότι είπαν, αν όλες οι μαθητές τα έπαιρναν τόσο εύκολα, τότε οι καθηγητές θα γίνονταν...κλέφτες. Για τέτοιο τσακάλι μιλάμε.