Οι απιστίες της Ρόμπερτς

27.08.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, δεν πρόλαβαν καλά καλά να περάσουν τα σορόπια του μήνα του μέλιτος και η Τζούλια Ρόμπερτς φρόντισε να...γλυκαθεί σε ξένη αγκαλιά. Η διάσημη ηθοποιός ενάμιση μήνα μετά το γάμο της με το Ντάνι Μόντερ, κατά το "παλιά μου τέχνη κόσκινο" επανήλθε στο αγαπημένο της σπορ, την ερωτοτροπία.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Δεν πρόλαβαν καλά καλά να περάσουν τα σορόπια του μήνα του μέλιτος και η Τζούλια Ρόμπερτς φρόντισε να...γλυκαθεί σε ξένη αγκαλιά. Η διάσημη ηθοποιός ενάμιση μήνα μετά το γάμο της με το Ντάνι Μόντερ, κατά το "παλιά μου τέχνη κόσκινο" επανήλθε στο αγαπημένο της σπορ, την ερωτοτροπία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Πριν μία εβδομάδα ο φακός ενός δαιμόνιου παπαρατσι την συνέλαβε στη Νέα Υόρκη, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διατηρεί διαμέρισμα, να ασπάζεται με ιδιαίτερη θέρμη έναν ψηλόσωμο γεροδεμένο και γοητευτικό άνδρα.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η αφοσίωση της επί τω έργω που επιτελούσε, ώστε δεν έδινε δεκάρα τσακιστή που τριγύρω της οι περαστικοί είχαν στήσει...εξέδρα, καμαρώνοντας την αγαπημένη τους ηθοποιό εν ώρα απιστίας. Ακόμη και όταν αντιλήφθηκε μία λάμψη από το φλας του φακού, έστρεψε απλά το πρόσωπο της με ύφος σα να ήθελε να επιβεβαιώσει ότι το παπαράτσι την έβγαλε από τη σωστή γωνία, εκείνη που είναι το καλό της προφίλ. Αυτή ακριβώς η στάση της είναι που έχει προβληματίσει τους περισσότερους, οι οποίοι έχουν εντρυφήσει στο θέμα "Τζούλια Ρόμπερτς: βίος και πολιτεία".

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτούς η Τζούλια ουδέποτε θα κεράτωνε τον σύντροφο της σε δημόσιο χώρο με τέτοια άνεση. Θα το έκανε βέβαια, αλλά στα...μουλωχτά, όπως καλή ώρα έκανε στον Μπέντζαμιν Μπρατ με τον σημερινό σύζυγό της. "Αυτό", λένε, "είναι ένα μήνυμα στον Ντάνι, ο οποίος τον τελευταίο καιρό την έχει δει...ποθητό αρσενικό". Πριν ακόμη παντρευτούν (στις 4 Ιουλίου) το τηλέφωνο του Μόντερ χτυπούσε συνεχώς και στην άλλη άκρη της γραμμής, "αθώες παιδούλες" του έπιαναν ψιλή κουβεντούλα. Κανονικά, η Ρόμπερτς δε θα έπρεπε να ανησυχεί και τόσο.

Ο πρότερος βίος, όμως, του καλού της, ο οποίος έχει μία επιρρέπεια στην απιστία (με αποκορύφωμα το διαζύγιο του με τη Βέρα για χάρη της Τζούλιας) την κρατάει σε...εγρήγορση. Ωστόσο, το ποτήρι - λένε - πως ξεχείλισε για εκείνη με τα τελευταία καμώματα του καλού της. Λίγες μέρες μετά το γάμο τους, εκείνος άρχισε κάτι περίεργα "σούξου μούξου" με τη νεαρή βοηθό του, η οποία κατά κοινή ομολογία είναι...μπουκιά και συχώριο. Το γεγονός αυτό τάραξε την Ρόμπερτς, η οποία για να τον συνεφέρει αποφάσισε να του στείλει ένα μήνυμα "Ντάνι, χρυσό μου μπορώ κι εγώ". Κι ως φαίνεται τα κατάφερε. Ο "τυχερός" - που έλεγα παραπάνω - λέγεται Μπάρι Ταμπ είναι 39 χρονών, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο ροντέο και φίλος της Τζούλιας από τα παλιά.