Η επίσκεψη της Πρωτοψάλτη στον Ρέμο

27.08.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στα πλαίσια της "σύσφίξης καλλιτεχνών που πρόκειται να συνάδουν επί σκηνής" η Άλκηστης Πρωτοψάλτη πέρασε το βράδυ της Κυριακής από το "Πολιτεία" όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στα πλαίσια της "σύσφίξης καλλιτεχνών που πρόκειται να συνάδουν επί σκηνής" η Άλκηστης Πρωτοψάλτη πέρασε το βράδυ της Κυριακής από το "Πολιτεία" όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος. Οι δυο τους τη φετινή σεζόν πρόκειται να εμφανιστούν στην ίδια πίστα και για το λόγο αυτό ο αοιδός σαν είδε τη συνάδελφό του να κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα έκανε διπλές χαρές.

Από μικροφώνου την καλωσόρισε στο μαγαζί και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, πήγε στο τραπέζι της να πουν από κοινού κάνα τραγούδι. Το τραγούδι που επέλεξε ήταν το "Ζήτα μου ο, τι θες" και η Πρωτοψάλτη τον ακολούθησε κάνοντας τη δεύτερη φωνή. Στη συνέχεια είπαν άλλα δύο ασματάκια με τους θαμώνες του μαγαζιού να τους αποθεώνουν. Η αοιδός ήταν ντυμένη στα λευκά και μόλις είχε αφιχθεί από την Χαλκιδική, όπου είχε βρεθεί για μία συναυλία.

Την Πρωτοψάλτη προηγουμένως είχαν καλωσορίσει στο κέντρο οι ΟΝΕ, οι οποίοι φρόντισαν να της κάνουν τις ανάλογες αφιερώσεις. Η καλλιτέχνιδα αποχώρησε από το μαγαζί με την παρέα της γύρω στις 4 το πρωί κι ενώ το γλέντι είχε ανάψει για τα καλά. Οπαδοί του Ηρακλή, μαζί τους και ο Ρέμος από πίστας, έστησαν χορούς και πανηγύρια για τη νίκη της ομάδας τους επί του ΟΦΗ, ρίχνοντας τις στροφές και τις τσιφτετελιές του μέχρι πρωίας.