Σε μελαγχολία η Σκλεναρίκοβα

28.08.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, σε βαθιά μελαγχολία έχει πέσει της τελευταίες μέρες η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Ο νόμος της βαρύτητας εφαρμόσθηκε στο στήθος της, το οποίο τον τελευταίο καιρό ακολουθεί...σταθερή πτωτική πορεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο της για τη διαφημιστική καμπάνια των wonderbra.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε βαθιά μελαγχολία έχει πέσει της τελευταίες μέρες η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Ο νόμος της βαρύτητας εφαρμόσθηκε στο στήθος της, το οποίο τον τελευταίο καιρό ακολουθεί...σταθερή πτωτική πορεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία εσωρούχων της οποίας διαφήμιζε τα wonderbra και με τα οποία έγινε γνωστή το 1998 στο ευρύ κοινό, να της δείξει την...πόρτα. Και σα να μην έφθανε αυτό, οι άνθρωποι της εταιρείας φαίνεται πως βρήκαν κιόλας την αντικαταστάτρια της, ένα νεαρό μοντέλο από την Τσεχία με άριστες...καταβολές.
Οι εξελίξεις αυτές επηρέασαν αρνητικά την Αντριάνα, η οποία άκουσε δύο λόγια παρηγοριάς από το σύζυγό της Κριστιάν Καρεμπέ: "Σώπα καλή μου και αυτοί θα χάσουν" της είπε και την ανακούφισε προσωρινά. Και λέω προσωρινά, διότι πριν λίγες μέρες σε αρκετά περιοδικά της Γαλλίας, οι συντάκτες ασχολήθηκαν με το επίμαχο θέμα, το στήθος της Σλεναρίκοβα. Οι περισσότεροι εξ αυτών, μετά από...εξονυχιστικό έλεγχο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το στήθος της Αντριάνας θυμίζει παραγινωμένο φρούτο, που λίγο ακόμη και θα πέσει. Η κριτική ήταν τω όντι σκληρή, με αποτέλεσμα το διάσημο μοντέλο να περιέλθει σε κατάθλιψη και να μην θέλει να βλέπει άνθρωπο.

Μάταια, ο καλός της προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο. "Μείνει όπως είσαι μην αλλάζεις τίποτε, εγώ έτσι σε θέλω" της λέει, αλλά εκείνη τίποτε. Έχει κλειστεί στο σπίτι τους στην Γαλλία και δε βγαίνει έξω ούτε για τσιγάρα.