Στην Κέρκυρα η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

28.08.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σε μεγάλη φαν της Κέρκυρας έχει εξελιχθεί η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Η "αιώνια" αγαπημένη του πρίγκιπα Κάρολου, τα τελευταία χρόνια κάνει ένα πέρασμα από το νησί προκειμένου να περάσει τις διακοπές της και να απολαύσει τα μπάνια της.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε μεγάλη φαν της Κέρκυρας έχει εξελιχθεί η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Η "αιώνια" αγαπημένη του πρίγκιπα Κάρολου, τα τελευταία χρόνια κάνει ένα πέρασμα από το νησί προκειμένου να περάσει τις διακοπές της και να απολαύσει τα μπάνια της. Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα φιλοξενείται στην έπαυλη του Άγγλου λόρδου Ρόθτσαϊλντ που βρίσκεται στην περιοχή Κερασιά.

Η Καμίλα αφίχθηκε στην Κέρκυρα την Δευτέρα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο του Κάρτγουικ, ενώ μαζί έχει πάρει τα παιδιά της, την γραμματέα της κι ένα φίλο του γιου της. Ο τελευταίος είναι σεφ στο επάγγελμα και η Καμίλα τον κουβαλάει πάντα μαζί της καθώς τρώει μόνο από τα χεράκια του. Τις δύο αυτές μέρες που βρίσκεται στο νησί δεν έχει κάνει καμιά δημόσια εμφάνιση, ενώ αποφεύγει τους παπαράτσι ωσάν "το διάολο το λιβάνι". Βλέπεις, η "γούνα" της έχει καεί ουκ ολίγες φορές, αφού οι...άσπλαχνοι υπεύθυνοι των περιοδικών δε σέβονται το γεγονός ότι δεν έχει φωτογένεια, ούτε ότι δεν έχει την εμπειρία ενός καλού στησίματος, με αποτέλεσμα κάθε φορά να δημοσιεύουν φωτογραφίες που (για να το πω όσο πιο κομψά γίνεται) δεν την κολακεύουν διόλου.

Όσοι κατάφεραν, πάντως να την δουν κατά την άφιξη της μίλησαν για ριζική αλλαγή στο στυλ της. Σε αντίθεση με άλλες φορές, που φορούσε φουστάνι κλαρωτό με άσπρη ζώνη στη μέση, τώρα ήταν ντυμένη με ένα λευκό κοστούμι σε λιτή γραμμή. Ο Κάρολος δεν τη συνόδευσε καθότι είχε...ανειλημμένες οικογενειακές υποχρεώσεις. Την Πέμπτη συμπληρώνονται πέντε χρόνια από το θάνατο της Νταϊάνα και η βασιλική οικογένεια θα κάνει εκδηλώσεις για να τιμήσει τη μνήμη της. Λέγεται, δε, (όρκο δεν παίρνω) ότι αυτός ήταν ο λόγος που η Καμίλα ήρθε στην Κέρκυρα - και θα μείνει μία εβδομάδα - τη συγκεκριμένη περίοδο. Δεν ήθελε λένε να βρίσκεται στην Αγγλία για να μην προκαλέσει. Κι όπως ξέρεις, κάθε είδους...πρόκληση δεν είναι του χαρακτήρα της.