Στη Σαντορίνη για τη Λάρα ο Αντονι Χόπκινς

30.08.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στη Σαντορίνη βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου ο Αντονι Χόπκινς, αλλά ουδείς το πήρε χαμπάρι καθότι μοναδική έννοια όλων είναι πως θα καταφέρουν να τους ρίξει ένα βλέφαρο η Ανζτελίνα Τζολί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στη Σαντορίνη βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου ο Αντονι Χόπκινς, αλλά ουδείς το πήρε χαμπάρι καθότι μοναδική έννοια όλων είναι πως θα καταφέρουν να τους ρίξει ένα βλέφαρο η Ανζτελίνα Τζολί. Ο διάσημος Άγγλος ηθοποιός έφθασε στο νησί, προκειμένου να πάρει μέρος στα γυρίσματα της Λάρα Κροφτ. Επειδή, όμως, τυγχάνει άνθρωπος μοναχικός και χαρακτήρας κλειστός, αποφεύγει τις πολλές πολλές βόλτες στα σοκάκια του νησιού.

Μη φανταστείς, όμως, ότι αυτές τις μέρες το έχει ξενοδοχείο - γυρίσματα - ξενοδοχείο. Τα βράδια φροντίζει να πηγαίνει σε ταβέρνες του νησιού και να "λαδώνει το αντεράκι του" με ελληνικές σπεσιαλιτέ. Βλέπεις, είναι φαν της κουζίνας μας και όποτε του δίνεται η ευκαιρία τιμάει δεόντως, το κοντοσούβλι, το κοκορέτσι και τον μουσακά. Βέβαια, στις εξόδους αυτές φροντίζει να έχει και την κατάλληλη αμφίεση, προκειμένου να περνάει απαρατήρητος. Και τα έχει καταφέρει καθώς οι περαστικοί που τον συναντούν στο διάβα τους, τον προσπερνούν αδιάφορα, θεωρώντας πως είναι ένας ακόμη Άγγλος τουρίστας.

Η Αντζελίνα Τζολί, πάλι, συνεχίζει να προκαλεί υστερία, με τους πατεράδες (ξέρουν αυτοί τι κάνουν) να φέρνουν τα παιδιά τους από διάφορα μέρη της Ελλάδας, μήπως και μπορέσουν να δουν από κοντά...τη Λάρα. Μερικά, εξ΄ αυτών τα κατάφεραν μια χαρά και όταν θα γεράσουν θα έχουν να λένε στα εγγόνια τους ότι κάποτε συνάντησαν μία ηθοποιό που τη λέγανε Τζολί. Τώρα, αυτά ζήτημα να καταλάβουν, αλλά δεν έχει σημασία καμία. Οι μικροί φαν της πήραν το φιλάκι στο μάγουλο που ήθελαν, ενώ σημείωσαν με στυλό το σημείο και με ένα "don' t kiss" δεν αφήνουν ούτε τη μάνα τους να τους δώσει ένα φιλί για...καληνύχτα.

Κατά τα άλλα, η διάσημη ηθοποιός ξεκίνησε ήδη τα πρώτα γυρίσματα, ενώ στο μέρος όπου γίνονται, συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου κραυγάζοντας: "Ει, Αντζελίνα". Αυτή αν έχει κέφι θα περάσει από δίπλα τους και θα αφήσει μερικούς να την αγγίξουν. Αν, πάλι, δεν έχει, την πηγαίνει το αυτοκίνητο μέχρι τη μαρίνα αποφεύγοντας τα πολλά πολλά.