Η Ματσούκα και οι έρωτες της

13.08.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, έχει μπερδέψει κόσμο φέτος το καλοκαίρι η Δήμητρα Ματσούκα και οι εποχιακοί της έρωτες. Εκεί, που όλοι καμαρώσαμε την ηθοποιό σε τρυφερές πόζες με τον Σπύρο Πώρο και είπαμε "άντε επιτέλους το κορίτσι βρήκε το παλικάρι της", έρχεται στο προσκήνιο ο Γιώργος Σιγάλας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχει μπερδέψει κόσμο φέτος το καλοκαίρι η Δήμητρα Ματσούκα και οι εποχιακοί της έρωτες. Εκεί, που όλοι καμαρώσαμε την ηθοποιό σε τρυφερές πόζες με τον Σπύρο Πώρο και είπαμε "άντε επιτέλους το κορίτσι βρήκε το παλικάρι της", έρχεται στο προσκήνιο ο Γιώργος Σιγάλας. Δε λέω κοτζάμ παλικάρι είναι και ο μπασκετμπολίστας, όμως όλοι έχουν τη μαύρη απορία, τι πραγματικά συμβαίνει.

Το σίγουρο στην ιστορία είναι ότι η σχέση της με τον Πώρο ήταν τόσο σύντομη, όσο ένα παγωτό χωνάκι. Ξεκίνησε με το που μπήκε το καλοκαίρι και τελείωσε άδοξα, πριν ακόμη αυτό μας αποχαιρετήσει. Βλέπεις, ο γνωστός φωτογράφος έφυγε για την Αμερική για επαγγελματικούς λόγους, αφήνοντας πίσω την Δήμητρα να συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο. Κι εκεί που πήγαμε να νιώσουμε μια μελαγχολία για το τι θα απογίνει η άρτι χωρισμένη Ματσούκα, ήρθαν φωτογραφίες με τη Δήμητρα και τον Σιγάλα σε άκρως τρυφερές πόζες.

Στη Μύκονο όπου βρίσκονται, οι δύο νέοι κυκλοφορούν μαζί, κάνουν από κοινού τις μπαρότσαρκές τους, συντρώγουν σε ταβέρνες του νησιού, ενώ δεν δείχνει να τους απασχολεί άμα στο διάβα τους βρεθεί κάνα παπαράτσι. Για τους λόγου το αληθές, τις προάλλες βρέθηκε μπροστά τους ένας τέτοιος, ο οποίος εύκολα σήκωσε τον φωτογραφικό του φακό και απαθανάτισε την γνωστή ηθοποιό να αγκαλιάζει τρυφερά τον επίσης γνωστό μπασκετμπολίστα. Όταν συνειδητοποίησαν την παρουσία του φακού, εκείνη δεν έδειξε και τόσο ενοχλημένη σε αντίθεση με αυτόν - δε φημίζεται για την άνεση του ενώπιον φακού - ο οποίος έστρεψε το πρόσωπό του κατά Ανατολάς, μπας και μπερδέψει τον κόσμο.

Τι να μπερδέψει, δηλαδή, αφού πολλοί είναι εκείνοι που τους βλέπουν καθημερινά στη Μύκονο. Τώρα, αν την ώρα που θα διαβάζεις τα άνωθεν έχεις ακούσει ότι η Δήμητρα έφυγε για ταξίδι στο εξωτερικό με τον Στράτο Τζώρτζογλου (φερ' ειπείν), δε θα φταίω εγώ για τη μη έγκαιρη πληροφόρηση, αλλά η ίδια καθώς οι έρωτες της είναι σαν τη...δίψα. Σβήνουν αμέσως!