Ο μυστικός γάμος του Κέιτζ

13.08.2002
Αγαπημένη μου Χριστίνα, της μόδας έχει γίνει τελευταία στο Χόλιγουντ να παντρεύονται τα αστέρια του με άκρα μυστικότητα. Μετά την Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία πήρε τον καλό της Ντάνι με κάθε μυστικότητα, ήρθε η σειρά του Νίκολας Κέιτζ να αποκαταστήσει τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Αγαπημένη μου Χριστίνα,


Της μόδας έχει γίνει τελευταία στο Χόλιγουντ να παντρεύονται τα αστέρια του με άκρα μυστικότητα. Μετά την Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία πήρε τον καλό της Ντάνι εντελώς ξαφνικά και με κάθε μυστικότητα, ήρθε η σειρά του Νίκολας Κέιτζ να αποκαταστήσει την καλή του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Που λες, το Χόλιγουντ έχει βουίξει με τα τελευταία νέα που κυκλοφορούν στην περιοχή και θέλουν το εν λόγω ζεύγος, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, να ήρθε εις γάμου κοινωνία.

Κάποιοι μούτρωσαν που δεν προσκλήθηκαν στο ευτυχές γεγονός και άλλοι έπεσαν από τα σύννεφα σαν άκουσαν τα καθέκαστα καθώς το τελευταίο πράγμα που περίμεναν αυτή την εποχή ήταν να παντρεύουν ο Κέιτζ και η Πρισλεϊ. Όχι ότι τα παιδιά δεν τρέφουν ειλικρινή αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Απλά δεν πάει πολύς καιρός από την επανασύνδεση τους και κανείς θα περίμενε πως τούτη τη δεύτερη φορά θα έκαναν ο, τι κάνει κάποιος σε τέτοιες περιπτώσεις: έναν απολογισμό για το τι έφταιξε την πρώτη φορά, κάνα ταξιδάκι αναψυχής για να θυμηθούν τα παλιά και να εξορκίσουν τις άσχημες στιγμές.

Έλα, όμως, που οι δύο νέοι δεν είναι σαν τους άλλους και είπαν αντί να περάσουν ακόμη μία περίοδο με σορόπια και σαχλο-τσιλιμπουρδίσματα, να πάνε κατευθείαν στα...μέλια του γάμου. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο - έξι μέρες πριν την επέτειο των 25 χρόνων από το θάνατο του Έλβις - στην εξωτική Χαβάη, ενώ προσκεκλημένοι ήταν οι στενοί συγγενείς του ζευγαριού: η μητέρα της νύφης Πρισίλα, η γιαγιά της, τα δυο της παιδιά, ο γιος του γαμπρού και κάτι ξαδέλφια του. Να σου υπενθυμίσω πως τα παιδιά δείχνουν μία....επιρρέπεια στον γάμο, αφού αυτός είναι ο τρίτος και για τους δύο.