Πάλι τραυματίας ο Τζέισον Πρίστλεϊ

13.08.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σοβαρά τραυματίστηκε ο διάσημος από την αμερικανική σειρά Beverly Hills και παραγωγός Τζέισον Πρίστλεϊ, ο οποίος τράκαρε σε τοίχο το αγωνιστικό του αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών αγώνων που διεξάγονταν στο Κεντάκι του Οχάιο το Σαββατοκύριακο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,

σοβαρά τραυματίστηκε ο διάσημος από την αμερικανική σειρά Beverly Hills και παραγωγός Τζέισον Πρίστλεϊ, ο οποίος τράκαρε σε τοίχο το αγωνιστικό του αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών αγώνων που διεξάγονταν στο Κεντάκι του Οχάιο το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για τον επί χρόνια πρωταγωνιστή, ως Μπράντον, στα 'Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς'. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις -και γιατί να το γνωρίζεις άλλωστε- ο Τζέισον τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, γι' αυτό και τα τελευταία χρόνια δοκιμάζει τον εαυτό του και στον ρόλο του οδηγού αγώνων, ενώ έχει κερδίσει και έναν σχετικό τίτλο το 1998 στο Οχάιο.

Την Κυριακή, λοιπόν, στα δοκιμαστικά κάποιου αγώνα, χτύπησε με ταχύτητα πάνω σε έναν τοίχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, έχοντας σπασμένα πόδια, σπασμένα πλευρά, σπασμένη μύτη, διάσειση, και κατάγματα σε όλο του το σώμα. Είδες τι έπαθε το παιδί; Βέβαια, σε νεώτερο ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη το απόγευμα της Δευτέρας, αναφέρεται ότι η κατάστασή του είναι στάσιμη και είναι σε θέση να αναπνέει χωρίς τη βοήθεια ειδικών εξαρτημάτων και να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του, καθώς και τι του ζητούν οι γιατροί.

Εγώ τώρα τι να πω... Περαστικά στο παιδί και σε όλες τις φίλες μου που τον κλαίνε! Σημασία έχει ότι θα αναρρώσει, αλλά ελπίζουμε να βάλει και μυαλό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται πρωταγωνιστής σε τροχαίο ατύχημα.