Ο Αρναούτογλου στη 'Φάρμα'

06.08.2002
Αγαπημένε μου Θάνο, βρέθηκε ο παρουσιαστής του ριάλιτι τηλεπαιχνιδιού ''Φάρμα'' που θα προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο στο ''Mega Channel'' και είμαι σίγουρη ότι θες να μάθεις ποιος θα προφωνεί -δεν ξέρω και ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του- ένα από τα πιο ενδιαφέροντα, ίσως, μελλοντικά ψυχαγωγικά προγράμματα της τηλεόρασης.
Αγαπημένε μου Θάνο,

βρέθηκε ο παρουσιαστής του ριάλιτι τηλεπαιχνιδιού ''Φάρμα'' που θα προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο στο ''Mega Channel'' και είμαι σίγουρη ότι θες να μάθεις ποιος θα προφωνεί -δεν ξέρω και ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του- ένα από τα πιο ενδιαφέροντα, ίσως, μελλοντικά ψυχαγωγικά προγράμματα της τηλεόρασης. Πρόκειται, λοιπόν, για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος μετεγράφη από τον Antenna.

'Οσο οι εταιρείες παραγωγής αναζητούν τους παίκτες που θα κληθούν ''να ζήσουν μακριά από τον πολιτισμό'', ο Γρηγόρης συζητά για τον ακριβή ρόλο που θα έχει στο ριάλιτι, τους κανόνες του παιχνιδιού και όλα τα σχετικά. 'Αλλωστε, μην ξεχνάς ότι αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν αποτελούν πρόκληση μόνο για τους διαγωνιζόμενους αλλά και για τους καλλιτέχνες που καλούνται να αποδείξουν πόσο ετοιμόλογοι, χιουμορίστες και αγαπητοί στο κοινό είναι ή μπορούν να γίνουν.

Εμείς να ευχηθούμε στον Γρηγόρη να τα πάει όσο καλύτερα γίνεται και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και για να μην το ξεχάσω, επειδή ξέρω ότι ρωτάς για την τοποθεσία όπου θα στηθεί η νέα παραγωγή, οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αναζήτηση χώρου στην Εύβοια.