Το παράπονο της Θεοδωρίδου για τον Σφακιανάκη

05.08.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, αμα θέλεις να κάνεις "την καρδιά περιβόλι" της Νατάσας Θεοδωρίδου, ο μόνος τρόπος να το πετύχεις είναι να της πεις με ένα τεράστιο χαμόγελο αλά Τζοκόντα: "Σφακιανάκης, Νότης Σφακιανάκης".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αμα θέλεις να κάνεις "την καρδιά περιβόλι" της Νατάσας Θεοδωρίδου, ο μόνος τρόπος να το πετύχεις είναι να της πεις με ένα τεράστιο χαμόγελο αλά Τζοκόντα: "Σφακιανάκης, Νότης Σφακιανάκης". Η εν λόγω αοιδός έπαθε τέτοιο χουνέρι από τον συνάδελφο της που ζήτημα είναι να θέλει να τον ματα ξαναδεί στα μάτια της. Για να καταλάβεις την έκταση του προβλήματος, κάτι cd του που είχε στην πλούσια συλλογή της, τα έδωσε στα ανίψια της να παίζουν...δισκοβολία.

Σίγουρα θα απορείς με τα όσα γράφω, μια και είναι γνωστό τοις πάσι πως οι δύο καλλιτέχνες πρόκειται να συνάδουν στο "Γκάζι" τον ερχόμενο χειμώνα. Αυτό δυστυχώς ήταν παλιά καθώς η επικείμενη συνεργασία τους έλαβε τέλος στη γένεση της. Εκεί που άπαντες με χαρούλες και γελάκια ανακοίνωναν την επιτυχία της συμφωνίας, γρήγορα ήρθαν τα πρώτα σύννεφα. Και υπεύθυνος ως φαίνεται είναι ποιος άλλος; ...Ο Notis. Ο γνωστός αοιδός στις τόσες συνεντεύξεις που έδωσε από τη μέρα που κλείστηκε η συμφωνία μέχρι τη διάλυση της, παρέλειπε να αναφερθεί στη Νατάσα. Αυτή στην αρχή έδωσε τόπο στην οργή, λέγοντας "ας πάει και το παλιάμπελο. Τόσες φούριες έχει ο άνθρωπος θα το ξέχασε". Το' πε μία, το' πε δύο στο τέλος δεν άντεξε, τις πήρε τις ανάποδες.

Πεπεισμένη πλέον ότι ο "άρχοντας" Notis δεν αναφερόταν σε αυτήν στις συνεντεύξεις του, όχι γιατί είχε να τοποθετηθεί σε πολλά θέματα, έκανε τα πρώτα της παράπονα. Τελικά, το ένα έφερε το άλλο και μέσα στο κατακαλόκαιρο διαλύθηκε το πρώτο σχήμα του χειμώνα. Η Θεοδωρίδου στην αρχή ήταν απογοητευμένη από τις εξελίξεις και κυρίως από τον Σφακιανάκη, με τον οποίο στο παρελθόν είχαν ξανασυνεργαστεί. Στη συνέχεια,όμως, ξανάριξε το ρητό: "Ας πάει και το παλιάμπελο" κι αμέσως κανόνισε συναυλίες στην Αμερική, όπου είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στους ομογενείς, ενώ δεν αποκλείεται οι χειμωνιάτικες νύχτες να την βρουν στο σπίτι με τα παιδιά και τον άνδρα της. Όσον αφορά τον Σφακιανάκη δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια, κλείνοντας συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Τώρα αν στη συμφωνία υπάρχει όρος όπου να λέει: "Δεν έχω πρόβλημα αν ο Notis στις συνεντεύξεις του δεν αναφέρεται σε εμένα, διότι ο άνθρωπος έχει να μιλήσει για τόσα, ώστε πού να θυμάται τώρα τέτοιες λεπτομέρειες" δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.