Διάρρηξη στο σπίτι Βανδή - Ντέμη

05.08.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, μεγάλη λαχτάρα πέρασε το ζεύγος Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαϊδης, πριν λίγες μέρες. Την ώρα που είχαν εναποθέσει τα καταταλαιπώρα κορμιά τους στην αγκάλη του Μορφέα, διαρρήκτης ή διαρρήκτες (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη) μπήκε στο σπίτι τους στη Φιλοθέη.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μεγάλη λαχτάρα πέρασε το ζεύγος Δέσποινας Βανδή - Ντέμη Νικολαϊδη, πριν λίγες μέρες. Την ώρα που είχαν εναποθέσει τα καταταλαίπωρα κορμιά τους στην αγκάλη του Μορφέα, διαρρήκτης ή διαρρήκτες (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη) μπήκε στο σπίτι τους στη Φιλοθέη, προκειμένου να κάνει την...μπάζα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι δύο νέοι δεν κατάλαβαν το οτιδήποτε, καθώς κοιμόντουσαν στο δεύτερο όροφο της μεζονέτας.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό στάθηκε...σωτήριο, αφού ο διαρρήκτης σαν αντιλήφθηκε ότι το ζεύγος ήταν μέσα, τράπηκε σε άτακτη φυγή. Την επομένη, όταν ο Ντέμης κατέβηκε κάτω να πάει για προπόνηση, αν και αγουροξυπνημένος πρωινιάτικα, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Μετά από λίγο ψάξιμο κατάλαβε πως κάποιος είχε παραβιάσει την πόρτα και είχε μπει στο σπίτι τους. Αναστατωμένος ανέβηκε πάνω και ξύπνησε την Δέσποινα, προκειμένου να της πει τα καθέκαστα. Στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία για να πάρει αποτυπώματα και τα τοιαύτα.

Ο διαρρήκτης δεν πρόλαβε τελικά να κάνει μεγάλη μπάζα, καθώς τα αντικείμενα μεγάλης αξίας παρέμεναν στη θέση τους. Η αοιδός μετά το περιστατικό αυτό υπέστη μεγάλο σοκ, μιας και πρώτη φορά της συμβαίνει να την κλέβουν και αυτή να κοιμάται τον...ύπνο του δικαίου. Αυτό που έλεγε συνέχεια στους φίλους που έσπευσαν να της πουν μια κουβέντα παρηγοριάς, είναι τι θα γινόταν στην περίπτωση που αυτή και ο Ντέμης θα ήσαν ξύπνιοι. Στην ιδέα και μόνο ότι θα κατέβαιναν κάτω σαν άκουγαν τα "χράτσα χρούτσα" στο ισόγειο και θα έρχονταν πρόσωπο με πρόσωπο με τον διαρρήκτη ή τους διαρρήκτες, κρύος ιδρώτας έλουζε το πρόσωπο της. Ο αγαπημένος της, πάντως, ήταν κομμάτι πιο ψύχραιμος καθησυχάζοντας την και επαναλαμβάνοντας πως στην τελική δεν έγινε τίποτε.

Κατά τα άλλα, το ζευγάρι δύο εβδομάδες πριν έκανε στο σπίτι τους πάρτι για τα γενέθλια της Βανδή. Η Δέσποινα έκλεισε αισίως τα 33 και το γεγονός αυτό το μοιράστηκαν με λίγους εκλεκτούς φίλους, όπως η Έλενα Κατρίτση, ο Κώστας Καπετανίδης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.