Βρήκε ο Τσάκας τη γενιά του και αγάλλιασε η καρδιά του!

02.08.2002
Ως γνωστόν, τον Σεπτέμβριο ξεκινάει στο Mega το reality παιχνίδι, η "Φάρμα" που είναι εξ' ολοκλήρου αφιερωμένο στη...βουκολική ζωή. Εκεί, οι συμμετέχοντες για 90 μέρες θα ζουν σε συνθήκες αγρότη της δεκαετίας του 60, χωρίς φως, νερό και τηλέφωνο, όπου θα καλλιεργούν το περιβολάκι τους και θα εκτρέφουν τα αιγοπρόβατά τους. Το θέμα του εν λόγω παιγνιδιού κατενθουσίασε τον Τσάκα, ο οποίος έσπευσε να εκφράσει την επιθυμία να λάβει μέρος στη "Φάρμα"
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ως γνωστόν, τον Σεπτέμβριο ξεκινάει στο Mega το reality παιχνίδι, η "Φάρμα" που είναι εξ' ολοκλήρου αφιερωμένο στη...βουκολική ζωή.
Εκεί, οι συμμετέχοντες για 90 μέρες θα ζουν σε συνθήκες αγρότη της δεκαετίας του 60, χωρίς φως, νερό και τηλέφωνο, όπου θα καλλιεργούν το περιβολάκι τους και θα εκτρέφουν τα αιγοπρόβατά τους.
Το θέμα του εν λόγω παιxνιδιού κατενθουσίασε τον Τσάκα, ο οποίος έσπευσε να εκφράσει την επιθυμία να λάβει μέρος στη "Φάρμα".

Όντας άριστα καταρτισμένος περί της βουκολικής ζωής, δηλώνει με σιγουριά πως άπαξ και πάρει μέρος, τα 150 χιλιάδες ευρώ είναι δικά του.
Χωρίς στρατηγική και...κουμπαριές, παρά μόνο δείχνοντας τις επιδόσεις του στο άρμεγμα της αγελάδας, στο κούρεμα των αρνιών και στο σκάλισμα της μελιτζάνας.
Το, δε, γεγονός ότι στη "Φάρμα" δεν θα έχουν φως, νερό, τηλέφωνο καθόλου δεν τον πτοεί, αφού όπως λέει μέχρι τα 12 του χρόνια μεγάλωσε σε ανάλογες συνθήκες.

Ο μικρός τότε Τσάκας μάθαινε το "Λόλα, έλα Λόλα. Να ένα νινί" υπό το φως του λυχναριού, ενώ κάθε Σάββατο έκανε μπάνιο στη σκάφη με το νερό που κουβαλούσαν από την πηγή.
Ασε που στο συγκεκριμένο παιxνίδι, θα μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα (βλέπε ξύσιμο της μύτης, των οπισθίων, ρέψιμο και φτύσιμο χλέπας) χωρίς κανείς να του λέει το οτιδήποτε, αφού οι άνθρωποι της αθάνατης ελληνικής υπαίθρου εκφράζονται όπως θέλουν.
Επί της ουσίας τώρα, ο Γιώργος έχει το δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στο παιγνίδι του Mega, μια και το συμβόλαιο που τον δέσμευε με τον ΑΝΤ1 και το ΒΒ1, οσονούπω λήγει.

Το μοναδικό "κώλυμα" του προς το παρόν, είναι η αρραβωνιαστικιά του Ανια, η οποία δεν ξέρω κατά πόσο είναι διατεθειμένη να αποχωριστεί για ένα ακόμη σεβαστό διάστημα τον "realitακια" αγαπημένο της. Θα μου πεις πάλι, αν είναι να επιστρέψει σπίτι με ένα...ταγάρι ευρώ, γιατί να μην το παίξει Μάρθα Βούρτση που περιμένει τον ξενιτεμένο Ξανθόπουλο να επιστρέψει από το Μόναχο με το συνάλλαγμα;

Πάντως, μεταξύ μας, σε περίπτωση που δούμε τον Τσάκα ωσάν άλλον...farmer, τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα γι αυτόν καθώς στο παιxνίδι δεν πρόκειται να δηλώσουν συμμετοχή παίκτες τύπου Αμαλίας και Φραντζέσκας, οι οποίες μετά από 25 και 22 χρόνια ζωής αντιστοίχως, έμαθαν πως τα πρόβατα πίνουν νερό και πως τα ζώα εκείνα που κάνουν "μπε" είναι οι γνωστές...γίδες!