Ερχεται στη Σαντορίνη η Αντζελίνα Τζολί

06.08.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στη Σαντορίνη θα οδηγήσουν οι δρόμοι όλων των αρσενικών της χώρας στα τέλη Αυγούστου και ο λόγος είναι η εκεί παρουσία της Αντζελίνα Τζολί. Η εκρηκτική ηθοποιός θα βρεθεί στο νησί το διάστημα 26 - 31 Αυγούστου για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στη Σαντορίνη θα οδηγήσουν οι δρόμοι όλα των αρσενικά της χώρας στα τέλη Αυγούστου και ο λόγος είναι η εκεί παρουσία της Αντζελίνα Τζολί. Η εκρηκτική ηθοποιός θα βρεθεί στο νησί το διάστημα 26 - 31 Αυγούστου για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, συγκεκριμένα για τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας "Λαρα Κρόφτ". Ωστόσο, αυτό - ως φαίνεται - διόλου απασχολεί τα αρσενικά του τόπου, αφού έτσι κι αλλιώς το γεγονός είναι ένα: η άρτι διαζευχθείσα Τζολί έρχεται στην Ελλάδα!

Πάντως, όποιος αρσενικός δηλώνει έτοιμος για όλα, μπορεί να πάρει μέρος στην ταινία ως κομπάρσος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραγωγοί πρόκειται να χρησιμοποιήσουν Έλληνες κομπάρσους και οι "τυχεροί" θα μπορέσουν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Όπερ σημαίνει ότι και με την Αντζελίνα θα είναι γι αυτό το διάστημα καλοί "συνάδελφοι" και πού ξέρεις μπορούν να πιουν κι ένα ουζάκι παραπάνω, αλλά και στα σπίτια τους θα γυρίσουν με ένα γερό κομπόδεμα. Βλέπεις, πρόκειται για μία από τις ακριβότερες παραγωγές της Αμερικής, άρα οι αμοιβές είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Η επιλογή της χώρας μας και συγκεκριμένα της Σαντορίνης για τα γυρίσματα δεν είναι τυχαία καθώς το σίκουελ της ταινίας έχει να κάνει με ένα χαμένο ναό του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Έτσι, το εν λόγω νησί που φημίζεται συγχρόνως για το ηλιοβασίλεμα του, ήταν το πλέον κατάλληλο για την περίσταση. Μάλιστα, τα 15 πρώτα λεπτά του έργου είναι καθαρά... ελληνικά, καθώς ξεκινάνε με γλέντι κι εκεί που χορεύουν τσιφτετέλι και ρίχνουν τις ζεμπεκιές τους ένας μεγάλος σεισμός ανοίγει τη γη στα δύο, σπέρνοντας τον πανικό!

Σύσσωμη η παραγωγή (μαζί και η Αντζελίνα) ζήτησαν να μείνουν σε ήσυχο μέρος, μακριά από τη βαβούρα και την πολυκοσμία. Αυτό βρέθηκε αμέσως και πρόκειται φυσικά για την πανέμορφη Οία, όπου θα γίνει και το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων.