Τα φιλαράκια Γαρμπή - Τσαλίκης

06.08.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, μία νέα φιλία γεννήθηκε στο μουσικό στερέωμα της χώρας μας, το καλοκαίρι αυτό. Η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Τσαλίκης τον τελευταίο καιρό κάνουν στενή παρέα, με αποτέλεσμα να εξελιχθούν σε σούπερ...αυτοκολλητάκια.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μία νέα φιλία γεννήθηκε στο μουσικό στερέωμα της χώρας μας, το καλοκαίρι αυτό. Η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Τσαλίκης τον τελευταίο καιρό κάνουν στενή παρέα, με αποτέλεσμα να εξελιχθούν σε σούπερ...αυτοκολλητάκια. Οι τρεις αοιδοί - μαζί και η αρραβωνιαστικιά του Τσαλίκη, Δώρα - ανακάλυψαν πως έχουν πολλά κοινά και γενικά ότι είναι δύο ταιριαστά ζευγάρια.

Οι τέσσερις τους προσπαθούν να συναντώνται όσο πιο συχνά γίνεται, ενώ αν δεν ήταν στη μέση οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Γιώργου στο "Ρομέο", τα παιδιά θα μπορούσαν να κάνουν ο, τι κάνει καλοκαιριάτικα μία παρέα: να εξορμήσουν σε κανένα νησάκι, να πάνε στα εξοχικά τους και να το κάψουν μέχρι πρωίας στα νυχτομάγαζα. Για να δεις όμως τι σωστοί φίλοι που είναι ο Διονύσης με την Καιτούλα, όποτε βρίσκονται στην Αθήνα πετάγονται μέχρι το "Ρομέο" προκειμένου να καμαρώσουν τον "κολλητό" τους ενώ άδει.

Αυτό έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα, όπου φρόντισαν να...τιμήσουν δεόντως τον Τσαλίκη. Σε μία στιγμή τσακίρ κεφιού κι αφού η ώρα είχε κομμάτι προχωρήσει, ο Διονύσης πήρε το μικρόφωνο κι από πίστας τραγούδησε τις ζεμπεκιές του. Το παράδειγμα του συζύγου ακολούθησε και η Καιτούλα, η οποία όμως προτίμησε να πει δυο...καρεκλάτα άσματα. Από το τραπέζι όπου κάθονταν έδινε "ρέστα" με τον Τσαλίκη από δίπλα κατασυγκινημένο που χει τέτοια φίλη, να την σιγοντάρει. Ωστόσο, οι εκδηλώσεις αγάπης των δύο ζευγαριών δε σταματούν εδώ. Πληροφορίες θέλουν την Γαρμπή να ζήτησε από το μελλόνυμφο ζευγάρι να τους παντρέψει, προκειμένου η φιλία τους να σφραγιστεί με κουμπαριά. Ωστόσο, αυτό δεν είναι δυνατό καθώς ο Τσαλίκης έχει ήδη βρει τα "κουμπάρια" του για το γάμο, που δεν είναι άλλοι από τους επίσης κολλητούς του, Λάκη Λαζόπουλο και Μαρία Παπαπέτρου. Μη νομίζεις όμως ότι πάει χάθηκε μια κουμπαριά, αφού η Καιτούλα "καπάρωσε" από τώρα το πρώτο παιδί που θα κάνει το ζεύγος.