Μαζί η ζωντοχήρα Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ

07.08.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, αν πίστεψες έστω και λίγο ότι η Τζένιφερ Λόπεζ θα ήταν σαν τις υπόλοιπες ζωντοχήρες, όπου θα έκλαιγε για τον αποτυχημένο της γάμο και θα ορκιζόταν ότι θα έκανε να δει ανδρικό στέρνο τουλάχιστον ένα εξάμηνο, έπεσες εντελώς έξω. Η γνωστή αοιδός συνήψε ερωτικής φύσεως σχέση με τον Μπεν Αφλεκ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν πίστεψες έστω και λίγο ότι η Τζένιφερ Λόπεζ θα ήταν σαν τις υπόλοιπες ζωντοχήρες, όπου θα έκλαιγε για τον αποτυχημένο της γάμο και θα ορκιζόταν ότι θα έκανε να δει ανδρικό στέρνο τουλάχιστον ένα εξάμηνο, έπεσες εντελώς έξω. Η γνωστή αοιδός και ηθοποιός κατά το "Στις εννιά του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι" με το που έδωσε τα "παπούτσια στο χέρι" στον Κρις Τζουντ συνήψε ερωτικής φύσεως σχέση με τον Μπεν Αφλεκ.

Το "καινούργιο" ζευγάρι, όπως λένε οι "κακές" γλώσσες του Χόλιγουντ, δεν είναι και τόσο καινούργιο, υποστηρίζοντας πως είναι μαζί από τον περασμένο χειμώνα κι ενώ η Τζένιφερ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Κρις. Οι ίδιες γλώσσες λένε ακόμη ότι ο έρωτας των δύο νέων γεννήθηκε στα γυρίσματα της τελευταίας τους ταινίας. Μάλιστα την περίοδο εκείνη είχε βουίξει ο τόπος για τις ερωτικές σκηνές που στην τελική δεν ήταν και τόσο...υποκριτικές. Οι εφημερίδες έκαναν λόγο για παραστρατήματα της νιόπαντρης Λόπεζ με τον Μπεν, όμως τίποτα εν είχε επιβεβαιωθεί, καθώς τα γυρίσματα έλαβαν τέλος και η Τζένιφερ ωσάν πιστή σύζυγος γύρισε στην αγκάλη του καλού της, με τον οποίο φρόντιζε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις γεμάτες πάθος!

Κι εκεί που στο Χόλιγουντ πήγαν να πουν: "Το κακόμοιρο το κοριτσάκι, το είχαμε παρεξηγήσει" να σου σκάει η είδηση του διαζυγίου. Αντί όμως να βγουν να πουν "είδατε που τα λέγαμε για τον Αφλεκ", αρχίζει μία φημολογία ότι και καλά η αοιδός επιστρέφει στην κλίνη του πρώην αγαπημένου της, Παφ Ντάντι. Παρά τρίχα γλίτωσε το εγκεφαλικό η Γουαδελούπη (θυμάσαι, η αυστηρή μάνα Λόπεζ, η οποία δεν θέλει ούτε ζωγραφιστό να βλέπει τον ράπερ). Η κόρη της αμέσως έσπευσε να την καθησυχάσει, ενώ με την πρώτη ευκαιρία της γνώρισε τον Μπεν. Η Γουαδελούπη λένε πως ενθουσιάστηκε με τον διάσημο ηθοποιό, τον οποίο θεωρεί ιδανικό σύντροφο της μοσχαναθρεμμένης κόρης της. Βλέπεις, ο Αφλεκ είναι διάσημος, ωραίος και κυρίως πλούσιος, άρα δεν κινδυνεύει η περιουσία της Τζένιφερ, που τόσο άγχος το έχει η μητέρα της. Το ερωτευμένο ζεύγος, μετά την έγκριση της Γουαδελούπης, αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας Λόπεζ, δεν έχει κανένα να πρόβλημα να κυκλοφορεί δημοσίως και να εκφράζει ελεύθερα τον έρωτά του, με... αγκαλίτσες και φιλάκια.