Γιαπωνέζα η νέα "Μις Υφήλιος"!

30.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρώτο μπόι (για τον θεσμό των Καλλιστείων, πάντα) δεν τη λες. Γυναίκα ? πειρασμό, πάλι δεν τη λες. Ωραιότερη από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρώτο μπόι (για τον θεσμό των Καλλιστείων, πάντα) δεν τη λες. Γυναίκα - πειρασμό, πάλι δεν τη λες. Ωραιότερη από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες σίγουρα δεν ήταν, αλλά όλα αυτά δεν στάθηκαν εμπόδιο για την Γιαπωνέζα, Ρίγιο Μόρι να στεφθεί «Μις Υφήλιος 2007», αφήνοντας πίσω της τις «παραδοσιακές» δυνάμεις του θεσμού, Βενεζουέλα, Βραζιλία και λοιπές χώρες της Λατινικής Αμερικής. Και γενικότερα, κοπέλες που θεωρούνταν φαβορί για τον πολυπόθητο τίτλο.

Όπως καλή ώρα, η δική μας Δούκισσα Νομικού, η οποία αν και ήταν φαβορί για την τελική πεντάδα (ακόμη και για τίτλο την είχαν κάποιοι) δεν κατάφερε τελικά να περάσει ούτε καν στην τελική 15αδα. Τις πταιει και η «γαλανομάτα μάγισσα» δεν προχώρησε; Το Star (ευτυχώς που έχουμε κι αυτό) ερευνά τα αίτια (είμαι σίγουρη πως θα βρουν τη λύση), αν και η πρώτη εκτίμηση είναι πως για όλα φταίνε τα κυκλώματα!

Αυτά, δηλαδή, έφεραν στην πρώτη θέση την - ύψους μόλις 1.71 - Γιαπωνέζα, ενώ τέταρτη αναδείχθηκε η Κορεάτισσα Χάνα Λί. Η «εκδίκηση» της Ασίας! Πάντως, στην πεντάδα είχαμε εκπροσώπους της Λατινικής Αμερικής, την «Μις Βραζιλία» και την «Μις Βενεζουέλα», που τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Την πέμπτη θέση «καπάρωσε» η Αμερική κι ας είναι καλά η... σαβούρα που έφαγε. Η Ρέιτσελ Σμιθ διπλώθηκε στην μακριά τουαλέτα της με αποτέλεσμα να πέσει κάτω φαρδιά πλατιά. Η τούμπα, όμως, δεν την πτόησε και με άνεση σηκώθηκε και σκόρπισε χαμόγελα αριστερά και δεξιά. Έτσι, κάτι η λύπηση γι αυτό που έπαθε, κάτι ο επαγγελματισμός που έδειξε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, έκαναν τους κριτές να την ψηφίσουν, που υπό άλλες συνθήκες δε νομίζω να τερμάτιζε τόσο ψηλά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]