Ανάμεσα σε δύο άνδρες η Βανδή τον χειμώνα!

30.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κι αν είναι έγκυος και σε τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της; Αυτό δεν την εμποδίζει να προγραμματίζει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κι αν είναι έγκυος και σε τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της; Αυτό δεν την εμποδίζει να προγραμματίζει τι θα κάνει τι νέα σεζόν, που θα εμφανίζεται και με ποιον. Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή, η οποία αν και με την κοιλιά τούρλα, ήδη έκλεισε μαγαζί και συνεργάτες για τον χειμώνα, καθότι ως γνωστόν... των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

Έτσι, η Δέσποινα θα εμφανίζεται στο «Διογένης» με τον Βασίλη Καρρά, κάτι που είχε ακουστεί εδώ και καιρό, απλά δεν είχε επιβεβαιωθεί. Μαζί της θα έχει κι έναν δεύτερο άνδρα τον Κώστα Καραφώτη, ο οποίος τον Αύγουστο... απολύεται ψαρούκλες τα μαλλιά του κάνει μπούκλες! Μάλιστα, ο αοιδός άμα άκουσε ότι η Βανδή τον θέλει στο σχήμα της πέταξε το δίκοχο από την χαρά του.

Εδώ, που τα λέμε δεν είναι και λίγο να εμφανίζεσαι δίπλα σε Βανδή ? Καρρά και να κλείνεις συνεργασία ενώ είσαι ακόμη φαντάρος. Πότε θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις, είναι ακόμη νωρίς να ξέρουμε. Ωστόσο, η Δέσποινα θα είναι πανέτοιμη έως τότε, αφού πρόκειται να γεννήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε τα όποια περιττά κιλά της εγκυμοσύνης της θα έχουν κιόλας εξαφανισθεί!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]