Η Φαίη "ρίχνει" πόρτα στους παρουσιαστές!

30.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ευτυχώς που δεν έγινες παρουσιαστής, διαφορετικά δεν θα είχες καμία τύχη να σε δει ερωτικά η Φαίη Σκορδά! Η παρουσιάστρια του «Πολύ Μπλα μπλα»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ευτυχώς που δεν έγινες παρουσιαστής, διαφορετικά δεν θα είχες καμία τύχη να σε δει ερωτικά η Φαίη Σκορδά! Η παρουσιάστρια του «Πολύ Μπλα μπλα» δήλωσε πως δεν της αρέσουν οι παρουσιαστές και ποτέ δεν πρόκειται να τους δει ερωτικά, διότι δεν της πολύ γουστάρουν οι άνδρες που βάφονται και όλη τη μέρα κοιτάνε τη μούρη τους στο μόνιτορ!

Ως φαίνεται η Φαίη προτιμά το πρότυπο του άνδρα - βαρβατίλα που δεν κοιτάζεται όχι στο μόνιτορ, ούτε καν στον καθρέφτη για να κάνει την χωρίστρα. Ευτυχώς, που ο Δημήτρης Κοργιαλάς βρήκε την Ευρυδίκη, διότι αν και οι υπόλοιπες γυναίκες είναι της ίδιας άποψης με την Φαίη, θα έμενε μόνος του, αυτός και η αδιάβροχη μάσκαρα του!

Άραγε, γι αυτό η Σκορδά δεν ανταποκρίθηκε στο... φλερτ του Γιώργου Λιάγκα, στην εκπομπή Gala; Ο παρουσιαστής την είχε «στολίσει» στα κοπλιμέντα κι ο, τι κολακεία του ερχόταν στο μυαλό εκείνη την ώρα, της την έλεγε. Εκείνη, όμως, δεν χαμπάριαζε μία και με τρόπο τον απέφευγε. Κι αναρωτιόμουν εγώ: «Κοτζαμ παλικάρι, δυο μέτρα άνδρας, καθόλου δεν τη συγκινεί»; Εμ, πως να τη συγκινήσει με το μέικ απ και το μόνιτορ στο... τσεπάκι;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]