Αν έχεις τέτοιους φίλους...

29.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι» λέμε και στην περίπτωση της Παρίς Χίλτον ισχύει και με το παραπάνω, διότι αν η νεαρά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι» λέμε και στην περίπτωση της Παρίς Χίλτον ισχύει και με το παραπάνω, διότι αν η νεαρά δεν ταίριαζε με τους φίλους της, δεν θα συμπεθέριαζε! Για του λόγου το αληθές, οι περισσότεροι εξ αυτών πιστεύουν ότι οι 45 μέρες που θα μείνει η Χίλτον στη φυλακή, θα της κάνουν καλό.

Και που λες, πιστεύουν ότι θα την ωφελήσουν; Στο δέρμα και στα μαλλιά. Ω ναι. Θεωρούν τα «τσακάλια» οι φίλοι της, ότι το δέρμα της Πάρις τις μέρες φυλάκισης θα φτιάξει επειδή δεν θα ταλαιπωρείται από το μέικ απ και η ίδια άμα τη αποφυλάκιση της, θα βγει φρεσκαδούρα. Μία από τα ίδια ισχύει και για τα μαλλιά της. Προφανώς, οι φίλοι της νομίζουν ότι η φυλακή είναι... spa και ινστιτούτο αδυνατίσματος, αφού άλλος ένας «Αστραχάν» πιστεύει ότι η φυλάκιση είναι μία καλή ευκαιρία για να χάσει η κολλητή του τα παραπανίσια κιλά.

Η Πάρις, πάντως, όσο πλησιάζει η μέρα που θα περάσει της φυλακής τα σίδερα, τόσο πανικοβάλλεται. Η οικογένεια της προσπαθεί να την καθησυχάσει, λέγοντας της πως δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα στη φυλακή. Και για του λόγου το αληθές της δείχνουν... σαπουνόπερες (Ατίθασα Νιάτα, Τόλμη και Γοητεία) για να πάρει μια ιδέα τι την περιμένει! Και μετά αναρωτιόμαστε, γιατί βγήκε έτσι η Παρις!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]