Ποια είπε ποια... "ροφό με ξεχειλωμένα χείλη";

14.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχω γελάσει τις τελευταίες μέρες με μαύρο δάκρυ κι ας είναι καλά γι’ αυτό το εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων του Star, που φέτος έχει μαζέψει κάθε καρυδιάς καρύδι, το οποίο πάει εκεί και λέει το πόνο του, βγάζει τα εσώψυχα του και κυρίως βρίζεται όσο θέλει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχω γελάσει τις τελευταίες μέρες με μαύρο δάκρυ κι ας είναι καλά γι’ αυτό το εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων του Star, που φέτος έχει μαζέψει κάθε καρυδιάς καρύδι, το οποίο πάει εκεί και λέει το πόνο του, βγάζει τα εσώψυχα του και κυρίως βρίζεται όσο θέλει. Πάρε παράδειγμα, την Τζούλια Αλεξανδράτου με την Ρία Αντωνίου, οι οποίες φαίνεται ότι προθερμαίνονται για την μάχη που θα δώσουν στα «μαρμαρένια αλώνια» και δεν θα αφήσουν όρθιο εξτένσιον για εξτέσνιον.

Οι δύο γυναίκες έχουν κόντρα από καιρό και όσο ο κόσμος τις συγκρίνει και βρίσκει μόνο ομοιότητες μεταξύ τους, τόσο φουντώνει το μίσος της μίας bimbo για την άλλη. Η κόντρα τους φούντωσε ξανά λόγω της επέμβασης που έκανε η Τζούλια για να αυξήσει δυο νούμερα το στήθος της. Η Αντωνίου ρωτήθηκε για την επέμβαση αυτής και απάντησε: «Καιρός ήταν. Το είχε ανάγκη». Ε, αυτό ήταν. Ποιος είδε την Τζούλια και δεν φοβήθηκε...

Να της κάνει τέτοιο σχόλιο η μισητή; Έτσι, πήρε βήμα στο δελτίο του Star και της έδωσε και κατάλαβε. «Άκουσα έναν ροφό με ξεχειλωμένα χείλη από τη σιλικόνη να μιλάει για τις δικές μου ανάγκες. Εγώ το έκανα για τις ανάγκες ενός ρόλου, ενώ εκείνη κάνει πλαστικές για να κρύψει την ασχήμια της. Εγώ δεν πείραξα ποτέ το πρόσωπό μου, γεννήθηκα όμορφη» έλεγε η Αλεξανδράτου και δε σου κρύβω ότι ψόφησα στα γέλια με τα σχόλια της. Φαντάζομαι, ότι η «οχτρός» θα έσκασε μετά από αυτό και περιμένω με αγωνία την απάντηση της.