Δύσκολες ώρες για το Νίκο Μουτσινά!

14.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύσκολες ώρες περνάει από την Τρίτη το μεσημέρι ο Νίκος Μουτσινάς, αφού έχασε τον παππού του. Ο παρουσιαστής γύρω στις 2.20 το μεσημέρι δέχθηκε τηλεφώνημα από την οικογένεια του, όπου του μετέφεραν τα θλιβερά νέα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες ώρες περνάει από την Τρίτη το μεσημέρι ο Νίκος Μουτσινάς, αφού έχασε τον παππού του. Ο παρουσιαστής γύρω στις 2.20 το μεσημέρι δέχθηκε τηλεφώνημα από την οικογένεια του, όπου του μετέφεραν τα θλιβερά νέα. Ο Μουτσινάς είχε κιόλας ολοκληρώσει την εμφάνιση του στον «Καφέ» της Ελένης Μενεγάκη, όπου είχε ρίξει πολύ γέλιο.

Την ώρα εκείνη, ετοιμαζόταν για την εκπομπή «Δέστε τους», αλλά όταν έμαθε ότι έχασε τον παππού του δεν υπήρχε περίπτωση να βγει στον αέρα. Έτσι, ενημέρωσε την υπόλοιπη τρελοπαρέα, γι αυτό, αγαπημένε μου, δεν τον είδαμε στο «Δέστε τους».

Πάντως, η σχέση που είχε ο Μουτσινάς με τον παππού του ήταν σχεδόν πατρική. Το είχε πει ο ίδιος ουκ ολίγες φορές, ενώ δεν ήταν λίγες και οι φορές που ο παππούς, μαζί με την γιαγιά και την μητέρα του παρουσιαστή είχαν μιλήσει στα τηλεοπτικά παράθυρα για εκείνον. Για να καταλάβεις, καλύτερα τη σχέση τους, μητέρα, παππούς και γιαγιά Μουτσινά είχαν μετακομίσει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να είναι κοντά του.