Με το δεξί ο "Όμορφος κόσμος", σάρωσε και ο Αυτιάς!

13.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρεμιέρα με το δεξί έκανε ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» καθώς το πρωινό του Mega τερμάτισε πρώτο με 21,2% τηλεθέαση. Και, όχι μόνο αυτό, αλλά η «πεντάμορφη» πεντάδα σάρωσε στο νεανικό κοινό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρεμιέρα με το δεξί έκανε ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» καθώς το πρωινό του Mega τερμάτισε πρώτο με 21,2% τηλεθέαση. Και, όχι μόνο αυτό, αλλά η «πεντάμορφη» πεντάδα σάρωσε στο νεανικό κοινό κάνοντας στις ηλικίες αυτές 29,8%. Στη δεύτερη θέση περιορίστηκαν οι Καραμεροχαριτάτοι, αλλά με μικρή διαφορά, αφού το «10 με 1 Μαζί» έκανε 20,3%. Όσο για την Ελένη Μενεγάκη; Η εμφάνιση της χωρίς μακιγιάζ δεν έψησε τους τηλεθεατές, σε αντίθεση με το Νίκο Κουρκούλη, που απογείωσε τα νούμερα όταν εμφανίσθηκε. Έτσι, η Ελένη τερμάτισε τρίτη με 16,9%.

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, φέτος δεν είναι μία δύσκολη χρονιά μόνο για την Μενεγάκη, αλλά και για ακόμη μία «παλιοσειρά» της Tv, τον Γιώργο Παπαδάκη, μιας και ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει πολύ. Πού εκείνα τα χρόνια που ήταν στην κορφή και δεν ξε-κουνιόταν; Αυτή πλέον έχει εναλλαγές. Έτσι, την Δευτέρα πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Αυτιάς με 26,8%, δεύτερο το δίδυμο του Mega, Δημήτρης Καμπουράκης ? Γιώργος Οικονομέας με 19,2, τρίτος ο Παπαδάκης με 17,9% και τέταρτοι το δίδυμο της ΝΕΤ, Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου με 15,1%. Όσο για την Ελεονώρα Μελέτη ήταν πέμπτη με 12,7% και τελευταίο το δίδυμο του Alpha, Σπύρος Λάμπρου και Έλενα Παπαβασιλείου με 5,9%. Δύσκολα τα πράγματα, αγαπημένε μου.

Στα μεσημεριανά τώρα η Φαίη Σκορδά φέτος δείχνει να έχει πάρει τον έλεγχο του παιγνιδιού, αφήνοντας τις υπόλοιπες πίσω να την κυνηγούν. Έχουμε και λέμε: «Πολύ μπλα μπλα» 17%, «Super Star»: 13,8%, «Κους Κους»: 11,9%. Αργότερα, η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει τα υψηλά νούμερα, με τους υπόλοιπους να είναι κάτω ή μετά βίας λίγο πάνω από τη βάση. Συγκεκριμένα: «Αξίζει να το δεις»: 22,7%, «Μεσημεριανό express»: 13,7%, «Δέστε τους»: 9,8% και «Φώτης και Μαρία»: 8,8%.