Η Δημητρίου πολιτικός σχολιαστής στο Star!

13.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πέρυσι είχαμε την Πετρούλα. Για έναν ολόκληρο χρόνο έλεγε τον καιρό στο Star και όλο τον χειμώνα οι γέροι έπαιρναν υπογλώσσια για να μπορέσουν να αντέξουν μέχρι το τέλος και να δουν τι καιρό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πέρυσι είχαμε την Πετρούλα. Για έναν ολόκληρο χρόνο έλεγε τον καιρό στο Star και όλο τον χειμώνα οι γέροι έπαιρναν υπογλώσσια για να μπορέσουν να αντέξουν μέχρι το τέλος και να δουν τι καιρό θα κάνει στην... Αθηνούλα. Κάθε φορά που η Πετρούλα απαλλασσόταν από ένα περιττό ρούχο, τα νούμερα του καιρού έπαιρναν φωτιά. Μέχρι που η Πετρούλα έμεινε με το μαγιό και μετά με τα απολύτως απαραίτητα.

Ωστόσο, η μόδα αυτή πέρασε, αφού ακόμη και οι γέροι κάποια στιγμή (τους τελείωσαν και τα υπογλώσσια) έπαψαν να βρίσκουν ενδιαφέρον στα «μεμέ» της παρουσιάστριας καθώς και στα οπίσθια της, που πια τα μάθαμε απ’ έξω και ανακατωτά. Βλέποντας, λοιπόν, ο Σταμάτης Μαλέλης ότι η μπογιά της εν λόγω πέρασε, βρήκε νέες πατέντες για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού. Έτσι, δίπλα στην Πετρούλα τοποθέτησε την ευτραφή Αφρούλα.

Η μία με μαγιό και η άλλη με μίνι, το μόνο που καταφέρνουν είναι να προσβάλλουν την αισθητική του κόσμου. Αλλά αυτό ενδιαφέρει κανέναν; Μάλλον όχι. Και δεν είναι η μόνη ευφάνταστη ιδέα που είχε ο Μαλέλης για το δελτίο του Star, που σε λίγο θα θυμίζει τις «Αϋπνίες» της Αννίτα Πάνια. Αν και τώρα που το σκέφτομαι... ούτε η Πανια δεν είχε μαζεμένα τόσα «Παρατράγουδα». Ειδικά, τώρα που θα συμμετέχει στο δελτίο και η Άντζελα Δημητρίου σε ρόλο πολιτικού σχολιαστή!

Λιποθύμησες, αγαπημένε μου; Και δίκιο έχεις, αφού έχει βαλθεί ο Μαλέλης να μας στείλει όλους αδιάβαστους! Η «Λαίδη» αφού έφαγε και τα μουστάκια της με το Star (μαζί και το κράξιμο της ζωής της) κι αφού για ένα φεγγάρι τους είχε βάλει στη.. μαύρη λίστα της, τώρα το πήρε αλλιώς. Η πρόταση συνεργασίας να αναλύσει την πολιτική σκηνή της χώρας της άρεσε τα μάλα. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι η Δημητρίου είναι πολιτικοποιημένο άτομο (ω ναι) και σου θυμίζω ότι πριν λίγα χρόνια είχε τραγουδήσει για την πατρίδα μας. Αυτό το «παρατράγουδο» θέλω να το δω...